Genk vs. Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KRC Genk – Standard: de topper van de tweede speeldag

Odds op: 26/07/2022

De tweede speeldag van de Jupiler Pro League. KRC Genk neemt het thuis op tegen Standard Luik.

Wedden op KRC Genk – Standard Luik. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de Genkenaars.

Genk verloor van Club Brugge

De odd voor een overwinning van Standard staat op 1.57.

Racing Genk verloor op de eerste speeldag met 3-2 op het veld van Club Brugge. De Genkenaars creëerden heel wat kansen maar stuitten telkens op een uitstekende Simon Mignolet. De wedstrijd leek op een billijk gelijkspel af te stevenen maar na een knap doelpunt van Andreas Skov Olsen kon Club alsnog de 3 punten thuishouden.

Racing Genk heeft met Cyriel Dessers en Paul Onuachu twee topspitsen rondlopen in Limburg maar door de blessure van Onuachu wordt Dessers in de basis verwacht. Kan Genk zijn eerste overwinning van het seizoen pakken? Zet in op ‘Genk wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.20.

Standard speelde gelijk tegen Gent

De odd voor een overwinning van Genk staat op 5.25.

Standard speelde op de eerste speeldag thuis gelijk tegen AA Gent. De Luikenaars speelden 75 minuten met 10 man maar slaagden er toch in een puntje te pakken op het veld van de Buffalo’s. Gent werd benadeeld aangezien twee dubieuze beslissingen van de videoref in het nadeel van de Gentenaars uitdraaiden.

Standard deed het vorig seizoen ongelofelijk slecht en vocht zelfs even tegen degradatie en moet het dit seizoen beter doen. De Rouches moeten het echter nog steeds zonder echte topspelers doen.

Kan Standard iets pakken in Genk? Zet in op ‘X of Standard’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X