atletico-madrid-liverpool

Sint-Truiden – Union: Union verloor verrassend van OHL en wil zich herpakken

03-12-2021 20:45
MatchDay 17

Odds op: 30/11/2021

TV: Telenet / Proximus TV

De 17e speeldag in de Jupiler Pro League. Sint-Truiden neemt het thuis op tegen Union SG.

Wedden op Sint-Truiden – Union. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Sint-Truiden staat op de 11e plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.33.

Sint-Truiden verloor op de vorige speeldag verrassend met 2-0 van promovendus Seraing. De Limburgers wonnen daarvoor wel twee keer op rij in de competitie: 0-1 op het veld van KV Mechelen en 2-1 thuis tegen Royal Antwerp. Door dit gelijke spel blijven de Kanaries op de 11e plaats staan.

STVV kon dit seizoen nog maar 2 keer winnen in eigen huis: 2-1 op de openingsspeeldag tegen AA Gent en de 2-1 zege van enkele weken terug. Kan Sint-Truiden zijn derde thuisoverwinning boeken? Zet in op ‘Sint-Truiden / Sint-Truiden’ en win 7.00.

Union verloor van OHL

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.75.

Union won zes keer op rij in de competitie maar verloor op speeldag 16 thuis verrassend met 1-3 van Oud-Heverlee Leuven. De laatste nederlaag dateerde van eind september, toen er werd verloren van Antwerp. Voor OHL was het nog maar de eerste uitoverwinning dit seizoen. Antwerp en Club Brugge wonnen hun wedstrijd wel en de voorsprong van Union bedraagt nu slechts 4 punten meer.

De Brusselaars scoorden de laatste weken wel nog steeds heel wat doelpunten. In 8 van de laatste 9 wedstrijden werden minstens 3 doelpunten gescoord. Zet daarom in op Union SG wint en meer dan 2,5 doelpunten’. Deze odd staat op 2.40.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X