Trabzonspor - Sivasspor

Spanje – Polen: kan Spanje wel winnen van Polen?

Odds op: 14/06/2021

Stadion: Estadio de La Cartuja

Datum en uur: 19/06/2021 – 21:00

TV: Sporza

De groepsfase van het EK voetbal. Spanje neemt het in Groep E op tegen Polen. De Spanjaarden staan momenteel op de zesde plaats op de FIFA-wereldranglijst en Polen staat op de 19de plaats.

Slowakije staat in Groep E verrassend aan de leiding met 3 punten, Spanje en Zweden hebben beide 1 puntje en Polen staat op de laatste plaats met 0 punten.

Wed op Spanje – Polen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Spanjaarden.

Spanje liet de kansen liggen

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 1.36.

Spanje domineerde de hele wedstrijd tegen Zweden maar ondanks het overwicht mist het team duidelijk een echte afwerker op het veld. La Roja kon nochtans genoeg kansen afdwingen om al in de eerste helft op voorsprong te komen maar was niet efficiënt genoeg voor doel.

De troepen van Luis Enrique bleven ook in de tweede helft het Zweedse fort belegeren maar slaagden er maar niet in om tot scoren te komen. De Spanjaarden hadden nochtans 85% balbezit, een record op het EK. Door dit gelijkspel moet Spanje de overwinning pakken tegen Polen als het groepsleider wil worden in Groep E.

Een makkelijke overwinning voor de Spanjaarden? Zet in op ‘Spanje / Spanje’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Polen verloor verrassend van Slowakije

De odd voor een overwinning van Polen staat op 8.50.

Polen verloor op de eerste speeldag verrassend van nieuwkomer Slowakije. De troepen van de Portugese bondscoach Paulo Sousa domineerde de wedstrijd maar na een rode kaart voor Krychowiak in de tweede helft liep het een stuk minder. Door een doelpunt van Milan Škriniar in minuut 69 gingen de Slowaken verrassend met de 3 punten lopen.

In 2010 speelden Spanje en Polen voor de laatste keer (vriendschappelijk) tegen elkaar. De Spanjaarden wonnen toen met 6-0. Door de verliesbeurt op de eerste speeldag moet Polen iets kunnen pakken in Spanje.

Kan Polen verrassen en minstens een puntje pakken? Zet in op ‘X of Polen’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Spanje 0-0 Zweden

Polen 1-2 Slowakije

Laatste ontmoetingen:

Spanje 6-0 Polen

Spanje 3-0 Polen

Polen 1-2 Spanje

Spanje 1-1 Polen

Toon andere wedopties

X