Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Real Madrid – Eintracht Frankfurt: de UEFA Super Cup

Odds op: 01/08/2022

De UEFA Super Cup. Champions League-winnaar Real Madrid neemt het thuis op tegen Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt.

Wedden op Real Madrid – Eintracht Frankfurt. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Madrilenen.

Real Madrid won verrassend de Champions League

De odd voor een overwinning van Real Madrid staat op 1.50.

Real Madrid won eind mei de Champions League-finale met 0-1 van Liverpool. Vinícius Júnior scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd maar onze nationale doelman Thibaut Courtois werd verkozen tot man of thee match nadat hij met enkele cruciale reddingen zijn team naar de eindwinst leidde.

De Madrilenen speelden de UEFA Super Cup al 7 keer en wonnen deze wedstrijd vier keer. De laatste overwinning dateert van 2017, toen Los Blancos met 2-1 won van Europa League-winnaar Manchester United.

Karim Benzema en co zijn favoriet om de Super Cup te winnen. Zet daarom in op ‘Real Madrid wint en Eintracht Frankfurt scoort niet’. Deze odd staat op 2.50.

Eintracht Frankfurt

De odd voor een overwinning van Eintracht Frankfurt staat op 6.00.

Eintracht Frankfurt won de Europa League finale van Rangers uit Schotland. Na 120 minuten spelen stond de 1-1 op het scorebord maar de Duitsers trokken aan het langste eind na de penaltyreeks. Topspeler en Welsh international Aaron Ramsey miste de vierde penalty voor Rangers.

Door de overwinning op Rangers pakken Die Adler hun eerste Europese beker sinds 1979–80, toen de club de toenmalige UEFA Cup won na een 3-2 nederlaag op het veld van reeksgenoot Borussia Mönchengladbach en 1-0 overwinning thuis.

Eintracht won de UEFA Super Cup nog nooit. Kunnen Mario Götze en co deze prijs voor de eerste keer winnen? Zet in op ‘Eintracht Frankfurt / Eintracht Frankfurt’ en win 10.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Liverpool 0-1 Real Madrid

Eintracht Frankfurt 1-1 (5-4) Rangers

Toon andere wedopties

X