Borussia Dortmund-Paris Saint-Germain (CL)

Leipzig – Club Brugge: kan Club Brugge opnieuw stunten?

Odds op: 21/09/2021

Stadion: Red Bull Arena

Datum en uur: 28/09/2021 – 21:00

TV: Proximus TV

De tweede groepswedstrijd in Groep A van de Champions League. Leipzig neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op Leipzig – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Leipzig is twijfelend begonnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.48.

Leipzig verloor op de eerste speeldag van de groepsfase van de Champions League met 6-3 op het veld van Manchester City. De Duitsers verloren de wedstrijd maar toonden aan wel dodelijk efficiënt te zijn voor doel. Die Roten Bullen hadden drie doelkansen en scoorden drie doelpunten.

In de competitie is Leipzig twijfelend aan het seizoen begonnen. Vorig seizoen werd het team nog vice-kampioen van Duitsland maar dit seizoen staat het team na 4 op 15 op een teleurstellende 12de plaats in het klassement. De vraag is daarom of de club de verkoop van Dayot Upamecano (Bayern) en Ibrahima Konaté (Liverpool) voldoende heeft kunnen opvangen.

Leipzig is wel favoriet thuis tegen Club. Zet daarom in op ‘Leipzig wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.75.

Club Brugge wil opnieuw stunten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.25.

Club Brugge zorgde voor een heuse stunt door op de eerste speeldag 1-1 gelijk te spelen tegen de toppers van Paris Saint-Germain. Blauw-zwart speelde bij momenten zelfs dominant voetbal tegen het sterrenteam en kon zo zelfs aanspraak maken op de 3 punten.

Ook in de competitie gaat de kampioen verder op hetzelfde elan van vorig seizoen en staan de troepen van Philippe Clement op dit moment opnieuw aan de leiding in het klassement. Club Brugge heeft als doelstelling Europees te kunnen overwinteren en wil daarom de 3 punten pakken op het veld van Leipzig.

Kan Club opnieuw voor een stunt zorgen? Zet in op ‘Club Brugge to win to nil’ en win 9.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Club Brugge 1-1 PSG

Man City 6-3 Leipzig

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X