Manchester City - West Ham United (Premier League)

LASK Linz – PSV: blijft PSV aan de leiding in Groep D?

Odds op: 03/11/2019

Stadion: Linzer Stadion

Datum en uur: 07/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. LASK Linz neemt het thuis op tegen PSV. PSV Eindhoven pakte 7 op 9 en staat alleen aan de leiding. LASK is derde met 4 punten.

Wed op LASK Linz – PSV. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van LASK.

Zet in op LASK Linz, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

LASK Linz speelde nog nooit in de groepsfase van de Europa League en is één van de zes teams die dit jaar hun debuut maakten.

LASK won op de eerste speeldag met 1-0 van Rosenborg maar verloor op de tweede speeldag op het veld van Sporting (2-1). Op het veld van PSV kon LASK een 0-0 gelijkspel afdwingen.

Het team heeft voorlopig 2 punten minder dan Sporting en 3 minder dan PSV. Alles is dus nog mogelijk voor de Oostenrijkers.

Kan Linz thuis wel winnen? Zet in op ‘Linz wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.20.

Wed op PSV, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.85.

Vorig seizoen speelde PSV Champions League-voetbal. Het team werd toen laatse in een groep met Tottenham, Barcelona en Inter.

Dit seizoen spelen de Eindhovenaars Europa League-voetbal, nadat ze in de voorrondes van de Champions League werden uitgeschakeld door Limassol.

PSV won thuis met 3-2 van Sporting en op het veld van Rosenborg (1-4). Door het gelijkspel thuis tegen Linz moet PSV winnen in Oostenrijk als het leider wil blijven.

Als de Nederlanders een puntje kunnen pakken op het veld van Linz, dan blijven ze minstens tweede. Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van PSV of een gelijkspel’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

LASK 3-1 Altach

Sparta 2-2 PSV

Laatste ontmoetingen:

PSV 0-0 LASK

Toon andere wedopties

X