Sport Voorspellingen » Voetbal » Premier League
Liverpool - Tottenham Hotspur, Premier League, voetbalweddenschappen

Liverpool – Tottenham: de strijd om Europees voetbal

Liverpool won op woensdag met 1-2 op het veld van West Ham United. The Reds speelden heel dominant voetbal maar zonder echt uitgesproken kansen af te kunnen dwingen. Tottenham leek in maart op weg om de vierde plaats – en Champions League-voetbal – te gaan pakken, maar het team is de laatste weken helemaal weggezakt.

Fulham - Man City: de Citizens zijn op weg naar de landstitel

Fulham – Man City: de Citizens zijn op weg naar de landstitel

Manchester City won op woensdag de topper met 4-1 van Arsenal. Rode Duivel Kevin De Bruyne scoorde er twee en ook John Stones en Erling Haaland stonden aan het kanon in een 4-1 overwinning die City op twee punten brengt van de leidersplaats met nog twee wedstrijden tegoed. Alle analisten zijn er daarom van overtuigd dat The Citizens hun derde op titel op rij zullen pakken.

Man City - Arsenal: de strijd om de leidersplaats in de Premier League

Man City – Arsenal: de strijd om de leidersplaats in de Premier League

Manchester City blijft gestaag de achterstand op Arsenal verkleinen, dat niet zo lang geleden nog onoverbrugbaar leek te zijn. Het gat bedraagt momenteel nog slechts vijf punten, dus Arsenal zal woensdag ongeacht de uitkomst op de eerste plaats blijven staan. The Sky Blues hebben echter nog twee wedstrijden tegoed en lijken dan volgens veel analisten kampioen te gaan worden.

West Ham vs. Liverpool, Premier League, voetbalweddenschappen

West Ham United – Liverpool: The Reds willen Europees spelen volgend seizoen

West Ham United won op de vorige speeldag met 0-4 op het veld van Bournemouth en doet zo een geweldige zaak in de strijd tegen de degradatie. Liverpool won op speeldag 32 met 3-2 van Notthingham Forest en pakt zo 6 op 6 in de Premier League. Door de twee overwinningen op rij springen de troepen van Jürgen Klopp naar de zevende plaats en mag het team blijven dromen van Europees voetbal volgend seizoen.

Tottenham Hotspur vs. Manchester United, Premier League, voetbalweddenschappen

Tottenham – Man United: kunnen de Spurs zich herpakken na de zware nederlaag?

De race om de top-vier gaat zo verder in de Premier League met een wedstrijd tussen oude rivalen Tottenham Hotspurs en Manchester United. Man United staat op de vierde plaats en Tottenham is vijfde. In de heenwedstrijd verloren Harry Kane en co met 2-0 van United. Als ze ook thuis gaan verliezen van Man United mogen ze de vierde plaats alvast op hun buik schrijven.

X