atletico-madrid-liverpool

Portugal – Duitsland: Portugal kan zich plaatsen voor de knock-outfase

Odds op: 16/06/2021

Stadion: Allianz Arena

Datum en uur: 19/06/2021 – 18:00

TV: Sporza

De groepsfase van het EK voetbal. Portugal neemt het in Groep F op tegen Duitsland. De Portugezen staan momenteel op de vijfde plaats op de FIFA-wereldranglijst en Duitsland staat op de 12de plaats.

Portugal staat in Groep F samen met Frankrijk aan de leiding met 3 punten, Duitsland en Hongarije hebben nog steeds 0 punten.

Wed op Portugal – Duitsland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Duitsers.

Portugal won in extremis van Hongarije

De odd voor een overwinning van Portugal staat op 3.20.

Hongarije leek lang op weg naar een stunt tegen Portugal maar via een afgeweken bal kwamen de Portugezen in minuut 84 alsnog op voorsprong. Toen was de dam gebroken en Cristiano Ronaldo maakte er nog 0-2 en 0-3 van. De sterspeler van Juventus speelde op dinsdag zijn 5e EK en scoorde zijn 10e en 11e EK-doelpunt en brak zo nog meer records.

Voor Portugal volgen met Duitsland en Frankrijk nu de echte testen. Portugal heeft in zijn geschiedenis slechts één van de 10 onderlinge duels tegen Duitsland gewonnen en is ook deze keer de underdog. De enige overwinning van Portugal kwam er op het EK in 2000 toen ze met 3-0 wonnen.

Kan Portugal minstens een puntje pakken zaterdag? Zet in op ‘Portugal of X’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Duitsland verloor de topper van Frankrijk

De odd voor een overwinning van Duitsland staat op 2.30.

Duitsland moest bijna de hele wedstrijd achtervolgen tegen Frankrijk nadat Mats Hummels al na 20 minuten een voorzet van Hernandez probeerde weg te werken maar de bal in eigen doel trapte. Door de 0-1 voorsprong konden de Fransen hun favoriete spel spelen en op de counter wachten met snelle spelers zoals Kylian Mbappé. De Mannschaft speelde dominant voetbal maar slaagde er niet in om Hugo Lloris te verschalken.

Duitsland is een van de sterkste en meest succesvolle landen in het wereldvoetbal maar heeft iets recht te zetten bij de fans nadat het op het WK in 2018 allerlaatste eindigde in een groep met Zweden, Mexico en Zuid-Korea. De troepen van Joachim Löw willen minstens een puntje pakken tegen Portugal zodat het eventueel als beste derde kan doorstoten naar de knock-outfase.

Kan Duitsland wel winnen van Portugal? Zet in op ‘Duitsland wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Hongarije 0-3 Portugal

Frankrijk 1-0 Duitsland

Laatste ontmoetingen:

Duitsland 4-0 Portugal

Duitsland 1-0 Portugal

Portugal 2-3 Duitsland

Duitsland 3-1 Portugal

Toon andere wedopties

X