Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Paide – Anderlecht: RSCA wil winnen in Estland

Odds op: 31/07/2022

De derde voorronde van de Conference League. Paide Linnameeskond neemt het thuis op tegen RSC Anderlecht.

Wedden op Paide – Anderlecht. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brusselaars.

Paide schakelde Dinamo Tbilisi en Ararat-Armenia uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 17.00.

Paide Linnameeskond pakte vorig seizoen de derde plek in de Meistriliiga, de hoogste voetbalcompetitie van Estland en won de Beker van Estland. Daarom mag het team aantreden in de voorrondes van de Conference League.

In de eerste ronde schakelde ‘Eesti Barcelona’ Dinamo Tbilisi uit Georgië uit. In de tweede voorronde ging Ararat-Armenia voor de hakbijl. Ook de vorige twee seizoen kwamen de Esten uit in de voorrondes van de Europa League en Conference League, het team werd toen telkens in de eerste voorronde uitgeschakeld.

Kan Paide voor de verrassing zorgen en de terugwedstrijd spannend houden? Zet in op ‘Paide of X’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Anderlecht verloor van Cercle

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.17.

Anderlecht eindigde vorig seizoen op de derde plaats, na kampioen Club Brugge en vice-kampioen Union Saint-Gilles en Benito Raman en co beginnen daarom aan hun Europese campagne in de derde voorronde van de Conference League. De Brusselaars speelden ook de bekerfinale maar verloren die van AA Gent na penalty’s.

De troepen van Felice Mazzu wonnen hun eerste competitiewedstrijd met 2-0 van KV Oostende maar gingen op de tweede speeldag de boot in op het veld van een gretiger Cercle Brugge, een slechte generale repetitie voor het duel tegen Paide Linnameeskond. De bekerwinnaar van Estland heeft echter heel wat minder financiële middelen en Anderlecht moet in principe makkelijk kunnen winnen, zelfs in het Paide linnastaadion.

Een makkelijke overwinning voor RSCA? Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 1.63 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Paide 0-0 (5-3) Ararat-Armenia

Toon andere wedopties

X