Chelsea - Lille: kan Chelsea zich plaatsen voor de volgende ronde?

Chelsea – Lille: kan Chelsea zich plaatsen voor de volgende ronde?

Odds op: 01/12/2019

Stadion: Stamford Bridge

Datum en uur: 10/12/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De zesde en laatste speeldag in Groep H van de Champions League. Chelsea neemt het thuis op tegen Lille.

Wed op Chelsea – Lille. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Chelsea.

Zet in op Chelsea, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.18.

Vorig seizoen werd Chelsea derde in de Premier League. Het ex-team van Eden Hazard mag daarom opnieuw Champions League-voetbal spelen. Vorig seizoen moesten de Blues genoegen nemen met Europa League-voetbal. Ze mochten de beker wel de lucht steken.

Chelsea staat momenteel samen met Valencia op een gedeelde tweede plaats met 8 punten, 2 minder dan Ajax. Als Chelsea thuis kan winnen van Lille is het zeker dat het minstens tweede blijft in Groep H.

De heenwedstrijd in Frankrijk eindige op 1-2 in het voordeel van Chelsea. Kan Chelsea ook thuis winnen van Lille? Zet in op ‘Chelsea wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.90.

Wed op Lille, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 12.50.

Lille speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team eindigde op een knappe tweede plaats in de Ligue 1 achter het ongenaakbare PSG. De Fransen spelen zo nog eens Champions League voetbal.

De Noord-Fransen staan op de laatste plaats met slechts 1 puntje en hebben dus niets meer te winnen in Europa. Lille komt daarom waarschijnlijk met een B-team afgezakt naar Londen.

Niemand gelooft erin dat Lille iets kan rapen op Stanford Bridge. Kan het team wel tot scoren komen? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.20 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Chelsea 0-1 West Ham

Lille 1-0 Dijon

Laatste ontmoetingen:

Lille 1-2 Chelsea

Toon andere wedopties

X