AC Milan - Napoli (Serie A)

Club Brugge – Oostende: blauw-zwart wil zich herpakken na de 6-1 nederlaag

Odds op: 06/09/2021

Stadion: Jan Breydel Stadium

Datum en uur: 10/09/2021 – 20:45

TV: Proximus TV / Telenet

De zevende speeldag van de Jupiler Pro League. Club Brugge neemt het thuis op tegen KV Oostende.

Wedden op Club Brugge – Oostende. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van blauw-zwart.

Club Brugge verloor met 6-1 van Gent

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.33.

Club Brugge verloor net voor de interlandbreak met 6-1 van Gent en heeft daarom iets recht te zetten voor eigen publiek. Op de laatste dag van de transfermarkt werden er nog enkele nieuwe spelers aangetrokken en de vraag is welke nieuwkomers al in de kern worden verwacht op vrijdag. Rode Duivel Hans Vanaken heeft alvast vertrouwen getankt bij het nationale team na 2 keer in de basiself te hebben gestaan en in beide wedstrijden een goede partij te spelen.

Club Brugge scoorde in zijn zes vorige wedstrijden telkens een doelpunt en kreeg in zijn thuiswedstrijden ook telkens minstens een doelpuntje tegen. Zet daarom in op ‘Club Brugge wint en beide teams scoren’.

Een makkelijke overwinning voor Club? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Wed op Oostende, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.50.

KV Oostende won 3 keer op rij en was zo opgeklommen naar de tweede plaats. Hierna verloren de Kustboys echter op het veld van Standard (1-0) en thuis tegen Zulte-Waregem (0-2) en zo is het team teruggezakt naar de 8ste plaats in het klassement.

Als we naar de vorm van KVO kijken, dan zien we dat er tegen Oostende werd gescoord in 5 van hun laatste 6 wedstrijden, met hun tegenstanders die in totaal 11 doelpunten maakten. De laatste keer dat Oostende kon winnen van de buren uit Brugge dateert van 2016.

Kan Oostende na 5 jaar nog eens iets pakken tegen Club Brugge? Zet in op ‘X of Oostende’ en win 3.25 keer je inzet terug.

Winnen Birmingham City, Lille OSC en Club Brugge alle drie hun wedstrijd op vrijdag? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel een ‘overwinning voor Birmingham City, Lille OSC en Club Brugge’.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

AA Gent 6-1 Club Brugge

Oostende 0-2 Zulte-Waregem

Laatste ontmoetingen:

Club Brugge 2-1 Oostende

Oostende 1-3 Club Brugge

Oostende 2-4 Club Brugge

Club Brugge 2-0 Oostende

Toon andere wedopties

X