Club Brugge - Manchester Utd (EL)

Antwerp – Omonia Nicosia: kan Antwerp zich alsnog plaatsen voor de Europa League?

Odds op: 23/08/2021

Stadion: Bosuilstadion

Datum en uur: 26/08/2021 – 21:00

De terugronde van de play-offs van de Europa League. Royal Antwerp neemt het thuis op tegen Omonia Nicosia.

Wedden op Antwerp – Omonia Nicosia. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Antwerp.

Antwerp moet 2 keer scoren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.57.

Antwerp pakte vorig seizoen de derde plaats en mag zo in de derde voorronde van de Europa League aantreden. In de competitie speelden de Antwerpenaren dit weekend niet, om zo fris aan de aftrap van deze belangrijke confrontatie te kunnen starten.

The Great Old verloor in de hoofdstad van het warme Cyprus met 4-2 en moet daarom 2 keer scoren om zich te kunnen plaatsen voor de Europa League.

De wedstrijden met Antwerp waren de laatste tijd vaak leuk om te zien met telkens veel doelpunten. In de afgelopen 6 wedstrijden werden er in totaal 22 doelpunten gemaakt in een match van de troepen van Brian Priske.

Antwerp moet volop voor de aanval kiezen en daarom verwachten wij opnieuw veel doelpunten. Zet daarom in op ‘Antwerp wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.40.

Nicosia wil naar de Europa League

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

Omonia Nicosia werd vorig seizoen kampioen van Cyprus en mocht daarom in de voorrondes van de Champions League spelen. Het team werd in de tweede voorronde uitgeschakeld door Dinamo Zagreb en kwam zo in de voorrondes van de Europa League terecht. De Cyprioten schakelden in de derde voorronde na penalty’s de Esten uit Flora uit.

Vorig seizoen raakte Omonia niet verder dan de groepsfase van de Europa League, het team werd allerlaatste in een groep met PSV, PAOK en Granada.

De statistieken tonen aan dat er de laatste weken vaak gescoord wordt tegen Omonia Nicosia. In 5 van de laatste 6 wedstrijden kregen de Cyprioten telkens doelpunten tegen, 8 doelpunten in totaal. De verdediging van het team is dus de zwakste schakel op dit moment.

Alles wijst erop dat we veel doelpunten te zien gaan krijgen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.87 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Omonia Nicosia 4-2 Antwerp

Laatste ontmoetingen:

Omonia Nicosia 4-2 Antwerp

Toon andere wedopties

X