Nederland - Noord-Ierland: komt Oranje op gelijke hoogte met Duitsland en Ierland?

Nederland – Noord-Ierland: komt Oranje op gelijke hoogte met Duitsland en Ierland?

Odds op: 03/10/2019

Stadion: De Kuip

Datum en uur: 10/10/2019 – 19:45

De zesde speeldag in Groep C met het oog op de kwalificatie voor het EK 2020. Nederland neemt het thuis op tegen Noord-Ierland.

Wed op Nederland – Noord-Ierland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Nederland.

Wed op Nederland, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.12.

Nederland kon zich niet plaatsen voor het EK in Frankrijk en het WK in Rusland. Een nieuwe generatie stervoetballers staat echter klaar en in Nederland is het vertrouwen opnieuw toegenomen. Met Duitsland en Noord-Ierland heeft Oranje echter wel een moeilijke groep geloot.

De Nederlanders staan momenteel op een voorlopige derde plaats in Groep C, met 3 punten minder dan Duitsland en Noord-Ierland. Nederland heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Als Frenkie de Jong en zijn ploegmaats thuis kunnen winnen tegen Ierland, dan komen ze op gelijke hoogte met Duitsland en Noord-Ierland en zetten ze een grote stap richting de kwalificatie.

Nederland speelde ook in 2012 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Noord-Ierland. Nederland won toen met 6-0. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelplunten’ en win 1.55 keer jouw inzet terug.

Zet in op Noord-Ierland, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 15.00.

Noord-Ierland kon zich nog maar één keer plaatsen voor het Europees Kampioenschap, in 2016. Het team werd toen in de 1/16de finales uitgeschakeld door de buren uit Wales. De Noord-Ieren hopen om er in 2020 opnieuw bij te zijn en moeten daarom minstens derde worden.

Het team doet het voorlopig vrij goed in de kwalificatieronde. Noord-Ierland staat gedeeld aan de leiding met Duitsland. De ploeg heeft 9 punten meer dan Wit-Rusland en de derde plaats lijkt zo al binnen te zijn. Bij het behalen van de eerste of tweede plaats is het team rechtstreeks gekwalificeerd en dit is nu de doelstelling voor de Noord-Ieren.

Kan Noord-Ierland een puntje pakken in Nederland? Zet in op een gelijkspel en win 8.50 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Estland 0-4 Nederland

Noord-Ierland 0-2 Duitsland

Laatste ontmoetingen:

Nederland 6-0 Noord-Ierland (Vriendschappelijk, 2012)

Toon andere wedopties

X