Nations League

talië vs. Engeland, 2020, voetbalweddenschappen

Engeland – Italië: Italië staat aan de leiding in Groep 3

Engeland speelde op de tweede speeldag met 1-1 gelijk op het veld van Duitsland. Italië won op de tweede speeldag thuis met 2-1 van Hongarije. Beide teams speelden exact elf maanden geleden ook tegen elkaar in de halve finales van het EK voetbal. Italië trok toen aan het langste eind (na penalty’s) en kroonde zich later tot Europees kampioen.

F1 circuits

Zwitserland – Portugal: Portugal staat alleen aan de leiding

Zwitserland verloor op vrijdag met het kleinste verschil van Spanje. Een vroeg doelpunt van Pablo Sarabia was genoeg voor Spanje om de 3 punten en hun eerste overwinning te pakken. Portugal-verdediger Joao Cancelo en vleugelspeler Goncalo Guedes scoorden in vijf minuten tijd na iets meer dan een half uur in de wedstrijd en de Portugezen pakken zo hun tweede overwinning.

Juventus-AS Roma (Serie A)

België – Nederland: de derby der lage landen

De Belgen spelen al jaren met eenzelfde basisploeg en ook tegen Nederland zullen er daarom geen grote verrassingen verwacht worden in het elftal van bondscoach Roberto Martinez. Onze noorderburen zijn de laatste jaren bezig een stevig team op te bouwen en hebben topspelers bij Europese topclubs in elke linie, met uitzondering van de positie van doelman.

X