Club Brugge-Charleroi (Jupiler Pro League)
Club Brugge-Charleroi (Jupiler Pro League)

Manchester City – Borussia Dortmund: de strijd om de leidersplaats

Odds op: 09/09/2022

De groepsfase in de Champions League. Manchester City neemt het thuis op tegen Dortmund.

Wedden op Manchester City – Borussia Dortmund. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Man City wil de Champions League winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.24.

Manchester City won op de eerste speeldag in de groepsfase van de Champions League met 0-4 op het veld van de Spanjaarden uit Sevilla. Man City is meestal niet op zijn best op bezoek in Spanje en heeft slechts drie van hun laatste 13 bezoeken gewonnen, maar won deze keer wel makkelijk van de Sevillistas Rojiblancos. Erling Haaland scoorde opnieuw 2 doelpunten en zit nu al aan 12 doelpunten in 7 wedstrijden in alle competities samen.

Door deze knappe overwinning komen Kevin de Bruyne en co meteen aan de leiding te staan in Groep G. The Citizens zijn het natuurlijk aan hun status verplicht naar de knockout-fase te gaan en willen minstens groepswinnaar worden.

Een tweede overwinning op rij voor Man City? Zet in op ‘Man City / Man City’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Dortmund heeft niets te verliezen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 10.50.

Ook Dortmund won zijn openingswedstrijd in de Champions League. BVB boekte een makkelijke 3-0 overwinning thuis tegen FC Kopenhagen. Kapitein Marco Reus bracht zijn team in de 35e minuut op voorsprong en Raphael Guerreiro en Jude Bellingham maakten er 2-0 en 3-0 van. Er worden dit jaar weer staantribunes toegelaten in de Champions League en zo waren er maar liefst 70.700 supporters aanwezig tijdens de wedstrijd.

Dortmund strijdt normaal gezien met FC Sevilla voor de tweede plaats in deze groep en wil daarom iets trachten te pakken in het Etihad-stadion. Zet in op ‘X of Dortmund’ en win 4.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X