Eibar - Espanyol (La Liga)

Man United – Liverpool: Liverpool is nog steeds ongeslagen

Odds op: 20/10/2021

Stadion: Old Trafford

Datum en uur: 24/10/2021 – 17:30

TV: Telenet

De 9de speeldag in de Premier League. Man United neemt het thuis op tegen Liverpool.

Wed op Man United – Liverpool. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

United kon al 3 wedstrijden niet winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.00.

Man United verloor op de 8ste speeldag met 4-2 op het veld van Leicester. United kwam via Mason Greenwood op voorsprong maar mede door een prachtig doelpunt van Rode Duivel Youri Tielemans ging het team met 0 punten naar huis. Voor de troepen van Ole Gunnar Solskjær is het de derde competitiewedstrijd op rij dat ze niet konden winnen. Het team pakte slechts 1 op 9 en is weggezakt naar een voorlopige zesde plaats in het klassement.

Het is de afgelopen wedstrijden niet vaak voorgekomen dat Manchester United de nul kon houden. Man United kreeg in zijn laatste 6 wedstrijden telkens een doelpunt tegen, 9 in totaal. Zet daarom in op ‘Man United wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.75.

Liverpool is nog steeds ongeslagen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.25.

Liverpool is een stuk beter in vorm dan hun tegenstander. The Reds wonnen op de vorige speeldag met 0-5 forfaitcijfers op het veld van Watford. Door deze overwinning blijft het team in het kielzog van leider Chelsea. Chelsea heeft 19 punten en Liverpool 18. In de Champions League won Liverpool met 2-3 van Atletico Madrid. Liverpool behoudt zo het maximum van de punten in de Champions League. Mohamed Salah is alvast in goede doen, hij scoorde dit seizoen al 7 doelpunten in de Premier League en 5 in de Champions League.

Liverpool won dit seizoen al 5 keer en kreeg in die wedstrijden telkens geen enkel doelpunt tegen. Zet daarom in op ‘Liverpool to win to nil’ en win 4.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leicester 4-2 Man United

Watford 0-5 Liverpool

Laatste ontmoetingen:

Man United 2-4 Liverpool

Man United 3-2 Liverpool

Liverpool 0-0 Man United

Liverpool 2-0 Man United

Toon andere wedopties

X