Napoli-FC Barcelona (CL)
Chelsea-Bayern München (CL)

Arsenal – Liverpool: kan Arsenal aan de leiding blijven staan?

Odds op: 09/10/2022

De 10e speeldag in de Premier League. Arsenal neemt het thuis op tegen Liverpool.

Wedden op Arsenal – Liverpool. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Arsenal wil aan de leiding blijven staan

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Arsenal won op speeldag 9 met knappe 3-1 cijfers in de topper tegen stadsrivaal Tottenham. Harry Kane kon Tottenham na een half uur op gelijke hoogte brengen nadat Thomas Partey 10 minuten eerder Arsenal op voorsprong had gebracht. Maar na 2 doelpunten in de tweede helft kon Arsenal de 3 punten thuishouden.

The Gunners verloren dit seizoen nog maar één keer, de 3-1 op het veld van Man United, en wonnen hun andere wedstrijden allemaal, 8 keer in de Premier League en 1 keer in de Europa League. Door deze knappe reeks staan de troepen van Mikel Arteta aan de leiding in de Premier League. Het team heeft echter slechts 1 puntje meer dan favoriet Man City.

Kan Arsenal zijn leidersplaats verstevigen? Zet in op ‘Arsenal wint en Liverpool scoort niet’. Deze odd staat op 4.80.

Liverpool staat op de 9e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Bij Liverpool loopt het een stuk minder. De manschappen van Jürgen Klopp speelden twee keer op rij gelijk in de competitie. Op het veld van Everton en 3-3 thuis tegen Brighton op de vorige speeldag. Rode Duivel Leandro Trossard zorgde er met zijn hattrick in zijn eentje voor dat The Reds opnieuw puntenverlies leden.

Mohamed Salah en co werd vorig seizoen nog vice-kampioen van Engeland, maar dit seizoen kon het team nog maar twee keer winnen in de competitie. Liverpool staat zo pas op de 9e plaats in het klassement, maar heeft wel nog 2 wedstrijden tegoed.

Liverpool won vorig seizoen 3 keer van Arsenal en speelde één keer gelijk in de League Cup. Kan Liverpool opnieuw de 3 punten pakken? Zet in op ‘Liverpool wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.20.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X