Manchester United-Bournemouth (Premier League)

Liverpool – Arsenal: de strijd om de vierde plaats in de Premier League

20-11-2021 18:30
MatchDay 12

Odds op: 15/11/2021

TV: Telenet

De 12e speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Arsenal.

Wed op Liverpool – Arsenal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Liverpool wil in de top-4 blijven

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.44.

Liverpool verloor net voor de interlandbreak met 3-2 op het veld van West Ham United. Voor de Reds was dit nog maar de eerste nederlaag in de Premier League dit seizoen. De competitiewedstrijd daarvoor raakten de troepen van Jürgen Klopp niet verder dan een gelijkspel thuis tegen Brighton. Het team won daarvoor nochtans twee keer met 5-0 forfaitcijfers van Watford en Man United.

Door de 1 op 6 is Liverpool weggezakt uit de top en tegen Arsenal strijd het team om een plaats in de top-4. Kan Liverpool nog eens de 3 punten pakken? Zet in op ‘Liverpool wint en Arsenal scoort niet’. Deze odd staat op 2.65.

Arsenal is al 8 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.25.

Arsenal begon heel zwak aan het seizoen en verloor zijn eerste drie wedstrijden allemaal. Hierna begonnen Martin Ødegaard en zijn teamgenoten echter op stoom te komen en de ploeg is ondertussen al 8 wedstrijden ongeslagen. The Gunners wonnen 6 keer en speelden 2 keer gelijk. Op de vorige speeldag werd met het kleinste verschil gewonnen thuis tegen Watford. Rode Duivel Albert Sambi Lokonga stond 90 minuten in de basis.

Als Arsenal de 3 punten kan pakken op Anfield komt het team de top-4 binnen. Bij een gelijkspel blijft het team op de 5e plaats staan. Zet in op ‘X of Arsenal’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X