Liverpool - Ajax: Liverpool verloor verrassend van Napoli
Liverpool - Ajax: Liverpool verloor verrassend van Napoli

Liverpool – Ajax: Liverpool verloor verrassend van Napoli

Odds op: 08/09/2022

De groepsfase van de Champions League. Liverpool neemt het thuis op tegen Ajax Amsterdam.

Wedden op Liverpool – Ajax. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Liverpool moet winnen van Ajax

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.51.

Liverpool verloor op de eerste speeldag in de groepsfase van de Champions League met 4-1 cijfers op het veld van Napoli. Na 47 minuten spelen stond de 4-0 al op het scorebord. Twee minuten later kon Luis Díaz de eer redden door te scoren voor de Engelsen. Een onherkenbaar Liverpool staat in de Premier League pas op de 7e plaats en trekt deze slechte seizoensstart gewoon door in de Champions League.

Liverpool werd vorig jaar nog vice-kampioen in Engeland en verloor de finale van de Champions League en is het daarom aan zijn status verplicht thuis te winnen van Ajax.

Kan Liverpool zich herpakken? Zet in op ‘Liverpool / Liverpool en win 2.25 keer je inzet terug.

Ajax won makkelijk van Rangers

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

Ajax won op de eerste speeldag thuis met 4-0 van Glasgow Rangers, nadat het ook in de competitie met 4-0 had gewonnen van Cambuur. Bij de rust stond de 3-0 al op het scorebord en de Nederlanders toonden zo dat het een maatje te groot is voor Rangers.

Bij Ajax stonden heel wat nieuwe spelers aan de aftrap en nam Alfred Schreuder het over van Erik ten Hag. Toch lijken de Amsterdammers opnieuw een team te hebben die Europees ver zou kunnen raken. Steven Bergwijn en co pakten 15 op 15 in de Eredivisie en het team gaat in de Champions League gewoon door op hetzelfde elan. Als Ajax ook kan winnen op het veld van Liverpool, neemt het meteen een stevige optie op de kwalificatie voor de knock-outfase.

6 op 6 voor Ajax? Zet in op ‘Ajax wint en Liverpool scoort niet’ Deze odd staat op 10.50.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X