Lillestrøm - Antwerp: kan The Great Old al winnen in Noorwegen
Lillestrøm - Antwerp: kan The Great Old al winnen in Noorwegen

Lillestrøm – Antwerp: kan The Great Old al winnen in Noorwegen

Odds op: 31/07/2022

De derde voorronde van de Conference League. Lillestrøm neemt het thuis op tegen Royal Antwerp FC.

Wedden op Lillestrøm – Antwerp. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Antwerpenaren.

Lillestrøm SK schakelde SJK uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Lillestrøm eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de Noorse eerste klasse en speelt zo de voorrondes van de Conference League. Het team begon zijn Europese campagne in de tweede voorronde en schakelde meteen SJK uit. In Finland won Lillestrøm met 0-1 en thuis werd er met 5-2 gewonnen.

De laatste keer dat Lillestrøm Sportsklubb Europees speelde dateert van het seizoen 2018–19, het team werd toen uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Europa League.

De Noorse competitie is ondertussen al 17 speeldagen ver en de ‘Kanarifugla’ staan momenteel op een knappe tweede plaats. Alleen recordkampioen Molde doet het op dit moment beter. Het team is alvast in vorm en ondertussen al 4 wedstrijden ongeslagen.

Kan Lillestrøm voor de verrassing zorgen thuis tegen Antwerp? Zet in op ‘Lillestrøm of X’ en win 1.65 keer je inzet terug.

Antwerp had het moeilijk tegen Drita

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

Antwerp pakte vorig seizoen de vierde plaats in de Champions play-offs en moest daarom al in de tweede voorronde van de Conference League aantreden. De The Great Old had het vrij moeilijk tegen Drita uit Albanië. Thuis werd er met 0-0 gelijkgespeeld maar in Albanië konden Toby Alderweireld en co uiteindelijk met 0-2 winnen na een lastige wedstrijd.

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens investeerde deze zomer stevig in het team van Antwerp en wil minstens de groepsfase van de Conference League behalen. Antwerp wil het beter doen dan tegen Drita en deze keer al de heenwedstrijd winnen.

Kan Antwerp meteen de 3 punten pakken in Noorwegen? Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Lillestrøm 5-1 SJK

Drita 0-2 Antwerp

Toon andere wedopties

X