Getafe (La Liga)

Levante – Getafe: welk team kan stijgen in de rangschikking?

Odds op: 28/01/2019

Stadion: Coliseum Alfonso Pérez

Datum en uur: 02/02/2019 – 13:00

TV: Telenet / Proximus

De noteringen van Levante-Getafe zijn min of meer in evenwicht.

Wed op Levante, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Levante kon al 7 competitiewedstrijden niet meer winnen en verloor haar laatste match genadeloos van Sevilla (0-5). Levante is zo nog steeds niet zeker van behoud en staat maar 6 punten boven Rayo Vallecano, dat in de degradatiezone staat.

Levante wil daarom graag de drie punten thuishouden tegen Getafe CF. Mits winst kunnen de Granota heel wat plaatsen stijgen in de rangschikking en zelfs de subtop binnensluipen.

De verdediging van de ploeg uit de stadsrand van Madrid is echter de zwakste in La Liga en kreeg dit seizoen al 40 doelpunten binnen. Wed daarom op ‘Levante wint en beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 4.75.

Kies voor Getafe, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.90.

Getafe doet het vrij goed dit seizoen en dit resulteert in een voorlopige 6e plaats in de stand. Dit is vrij goed voor een team dat twee jaar terug nog een jaartje in de tweede divisie moest brommen.

De Azulones mochten in het seizoen 2010/2011 voor een tweede keer proeven van Europees voetbal, en de ploeg uit Valencia wil dit volgend jaar graag nog eens overdoen. Een overwinning op het veld van Levante kan ervoor zorgen dat de 6e plaats verstevigd wordt of zelfs de 5e plaats van Alavés wordt afgepakt.

Kan Getafe iets rapen op het veld van Levante? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Getafe of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.53.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sevilla 5-0 Levante

Atletico Madrid 2-0 Getafe

Laatste ontmoetingen:

Getafe 0-1 Levante

Getafe 0-1 Levante

Levante 1-1 Getafe

Getafe 2-0 Levante

Toon andere wedopties

X