APEOL - FC Bâle

Leicester – Man City: The Citizens wonnen twee keer met forfaitcijfers

Odds op: 06/09/2021

Stadion: King Power Stadium

Datum en uur: 11/09/2021 – 16:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Premier League. Leicester City neemt het op tegen Man city.

Wedden op Leicester – Man City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Leicester pakt 6 op 9

De odd voor een overwinning van Leicester staat op 5.50.

Leicester won op de vorige speeldag, net voor de interlandbreak, met 1-2 op het veld van Norwich City. De speeldag daarvoor verloren de Foxes teleurstellend met 4-1 op het veld van West Ham. Jamie Vardy en co beginnen zo wisselvallig aan het seizoen.

Met twee overwinningen en een nederlaag in hun eerste drie Premier League-wedstrijden staat Leicester City op de 9de plaats in het klassement en Man City, met evenveel punten, staat op de 6de plaats omdat het meer doelpunten scoorde.

De laatste keer dat beide teams het tegen elkaar opnamen was in de finale van de FA Cup, die werd gewonnen door Leicester. Rode Duivel Youri Tielemans scoorde toen het enige doelpunt van de wedstrijd met een knap afstandsschot.

Kan Leicester opnieuw voor een stunt zorgen? Zet in op ‘Leicester of X’ en win 2.40 keer je inzet terug.

Man City won twee keer met 5-0

De odd voor een overwinning van Man City staat op 1.55.

Man City begon aan het nieuwe seizoen met een nederlaag, 1-0 op het veld van Tottenham. Hierna werd er twee keer met 5-0 forfaitcijfers gewonnen: thuis tegen Norwich en Arsenal. Zeker de overwinning tegen Arsenal kwam hard aan in Londen.

The Citizens hoopten deze zomer Harry Kane aan te trekken maar lijken ook zonder de spits van de Three Lions makkelijk tot scoren te komen. Pep Guardiola veranderde daarom Ferran Torres in een spits en Gabriel Jesus in een vleugelspeler. Rode Duivel De Bruyne kreeg voorlopig rust maar zou zijn wederoptreden moeten maken zaterdag.

Kan Man City opnieuw uithalen in de competitie? Zet in op ’team 2 wint en meer dan 3,5 doelpunten in de wedstrijd. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Norwicht 1-2 Leicester

Man City 5-0 Arsenal

Laatste ontmoetingen:

Leicester 1-0 Man City

Leicester 0-2 Man City

Man City 2-5 Leicester

Leicester 0-1 Man City

Toon andere wedopties

X