Gent-Anderlecht (Jupiler Pro League)

KV Mechelen – Club Brugge: de nummer 3 op bezoek bij de nummer 4

19-11-2021 20:45
MatchDay 15

Odds op: 15/11/2019

TV: Proximus TV / Telenet

De 15e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Mechelen neemt thuis het op tegen Club Brugge.

Wedden op KV Mechelen – Club Brugge. De noteringen zijn overduidelijk in het voordeel van blauw-zwart.

KV Mechelen staat op de 4e plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.60.

KV Mechelen verloor net voor de interlandbreak thuis met 0-1 Sint-Truiden. Lucas Bijker zorgde er met een eigen goal voor dat de Mechelaars hun eerste nederlaag lijden in 7 wedstrijden. De troepen van Wouter Vrancken hadden 70% balbezit maar konden maar één keer op doel besluiten. Aangezien ook Charleroi zijn wedstrijd verloor blijven de Kakkers op een gedeelde vierde plaats staan.

KV Mechelen verloor vorig seizoen thuis met 0-3 maar kon Club Brugge in eigen stadion op een 2-2 gelijkspel houden. Kan het team deze prestatie overdoen een minstens een puntje pakken? Zet in op ‘KV Mechelen of X’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Club Brugge wil de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.70.

Club Brugge raakte op de vorige speeldag niet verder dan een 2-2 gelijkspel thuis tegen Standard Luik. Beide tegendoelpunten werden veroorzaakt door blunders van Club Brugge-doelman Simon Mignolet. Door dit gelijkspel en de zege van Union SG is de kloof tussen de voorlopige leider en blauw-zwart nu 4 punten. Noa Lang en co willen opnieuw kampioen worden dit seizoen en Union mag daarom niet te ver uitlopen.

Club Brugge is alleen tevreden met de volle buit in het AFAS Stadion. Blauw-zwart kreeg in 5 van zijn laatste 6 competitiewedstrijden wel telkens een doelpuntje binnen. Zet daarom in op ‘Club Brugge wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.30.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X