AS Roma - Torino (Serie A)
AS Roma - Torino (Serie A)

Kroatië – België: de Rode Duivels moeten winnen om door te stoten

[jsEntainMatchDetails match_id=”288387″]

Odds op: 28/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Kroatië neemt het op tegen België. In Groep F vinden we ook Canada en Marokko terug.

Marokko is bijna zeker van de kwalificatie en de Belgen en Kroaten moeten op de laatste speeldag bepalen wie er tweede wordt. Canada is al uitgeschakeld.

Wedden op de Kroatië – België. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Kroatië staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van Kroatië staat op 2.75.

Kroatië won op de tweede speeldag met 4-1 van Canada. De Canadezen zijn door deze nederlaag en de 0 op 6 uitgeschakeld, het tweede land na gastland Qatar. Na 1 minuut en 8 seconden kwamen de Canadezen nochtans op voorsprong, maar Kroatië toonde zich te sterk.

Tegen de Belgen heeft het team genoeg aan een puntje om zich te plaatsen. Maar de Kroaten willen als groepswinnaar doorstoten en winnen van de Rode Duivels. Als Kroatië gelijkspeelt is het ook geplaatst voor de 1/8e finales.

Tegen Canada werd Ivan Perisic de eerste Kroatische speler met twee assists in één wedstrijd op een groot toernooi. De Belgen zullen daarom de toevoer van de ex-Brugge speler moeten trachten af te stoppen.

Zet in op ‘Kroatië of X’ en win 1.47 keer je inzet terug.

België moet winnen van Kroatië

De odd voor een overwinning van België staat op 2.65.

De Rode Duivels deden een heel slechte zaak door op de tweede speeldag met 2-0 te verliezen van Marokko. De Belgen speelden een vrij zwakke wedstrijd en lieten op geen enkel moment zien dat ze de wedstrijd konden winnen.

Kevin De Bruyne en co moeten winnen van Kroatië om zeker te zijn van de kwalificatie voor de knock-outfase. België won zijn laatste 2 wedstrijden tegen de Kroaten allemaal en Romelu Lukaku scoorde alle drie de doelpunten in deze duels. Het feit dat onze nummer 9 normaal gezien aan de aftrap komt kan daarom in het voordeel spelen van de Belgen.

Kan België zich eindelijk tonen op dit WK? Zet in op ‘België wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288387″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288387″]

Toon andere wedopties

X