Winnaar Eredivisie odds en voorspellingen | voetbalweddenschappen | bwin
Winnaar Eredivisie odds en voorspellingen | voetbalweddenschappen | bwin

Winnaar Eredivisie: welk team volgt Feyenoord op in 2024?

Odds op: 28/07/2023

In het seizoen 2022/2023 beleefde de Eredivisie een verrassende wending toen Feyenoord zichzelf tot kampioen kroonde. Met indrukwekkend spel en vastberadenheid wisten ze de koppositie maandenlang stevig in handen te houden. Hun triomfantelijke moment kwam toen ze met 2-0 wonnen van Go Ahead Eagles in hun eigen Kuip. Deze overwinning bezorgde Feyenoord voor het eerst in zes jaar de titel van de beste club van Nederland, terwijl Ajax een teleurstellende derde plaats achter PSV behaalde.

Wedden op de winnaar van de Eredivisie 2023/2024, Ajax, PSV en Feyenoord zijn de klassieke kanshebbers.

Ajax is dit seizoen toch favoriet

Voor Ajax was het seizoen 2022/2023 teleurstellend met een derde plaats in de Eredivisie, een zeldzaamheid voor de club. Na het vertrek van enkele belangrijke spelers en trainers, staan ze voor een nieuw hoofdstuk onder leiding van trainer Maurice Steijn. Ajax heeft ambitie en heeft zich versterkt met spelers als Tahirovic en Van den Boomen om de kwaliteit terug te brengen. Met een odd van 2.30, worden ze als verrassende favoriet beschouwd om de titel in 2024 te pakken. Ajax heeft een rijke historie en wil weer domineren in de Eredivisie, met de ogen gericht op het heroveren van de kampioenstrofee.

Nog eens PSV?

PSV had een onrustig seizoen met het ontslag van trainer Ruud van Nistelrooij, maar met de komst van Peter Bosz hebben ze nieuwe hoop. Het team is vastberaden om terug te keren naar de top van de Eredivisie en hun eerste titel sinds 2018 te claimen. Met Bosz’ tactische vaardigheden en een sterkere selectie, zijn ze vastbesloten om te concurreren om de titel. PSV heeft een odd van 3.25 en hoewel ze niet als topfavoriet worden beschouwd, willen ze bewijzen dat ze een serieuze uitdager zijn in het seizoen 2023/2024.

Kan Feyenoord zichzelf opvolgen?

Na een succesvol seizoen in 2022/2023 staat Feyenoord voor de uitdaging om hun titel te verdedigen. Onder leiding van coach Arne Slot en met enkele nieuwe aanwinsten, willen ze opnieuw heersen in de Eredivisie. Feyenoord wil de leegloop beperken en heeft met Zerrouki, Stengs en Van den Belt al versterkingen binnengehaald. Met een odd van 3.25 worden ze niet als favoriet beschouwd, maar Feyenoord is vastbesloten om te bewijzen dat ze een geduchte concurrent zijn. Hun fans hopen dat het team opnieuw een sterk en vastberaden seizoen zal spelen en zo hun zeventiende landstitel zal behalen.

Of toch een ander team?

Naast de traditionele top drie zijn er ook andere teams die kunnen verrassen in het Eredivisie-seizoen van 2023/2024. AZ, Twente en Utrecht hebben allemaal een sterke selectie en kunnen voor een verrassing zorgen. AZ heeft in het verleden al laten zien dat ze kunnen strijden om de top van de competitie. Twente en Utrecht hebben ook een aantal talentvolle spelers.

Wedden op de Eredivisie doe je bij bwin

De laatste winnaars:

2017–18 PSV

2018–19 Ajax

2019–20 Competitie stopgezet na de COVID-19-pandemie

2020–21 Ajax

2021-22 Ajax

2022-23 Feyenoord

Live Odds

Toon andere wedopties

X