Royal Union Saint-Gilloise vs. KVC Westerlo, 1B, voetbalweddenschappen

AA Gent – Union SG: Union staat alleen aan de leiding

Odds op: 25/10/2021

Stadion: Ghelamco Arena

Datum en uur: 31/10/2021 – 21:00

TV: Telenet / Proximus TV

De 13de speeldag in de Jupiler Pro League. AA Gent neemt het thuis op tegen Union.

Wed op AA Gent – Union. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

AA Gent staat in de linker kolom

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.35.

AA Gent won 3 van zijn laatste 4 competitiewedstrijden en staat na een 9 op 12 voor het eerst in de linker kolom van de Jupiler Pro League. Op de vorige speeldag wonnen de Gentenaars met 0-3 op het veld van Racing Genk, dat zo voor de vijfde keer op rij verliest. Roman Bezoes was de sterkhouder bij de uitploeg en scoorde ook het tweede doelpunt van de wedstrijd na een uitgelokte penalty op zichzelf.

AA Gent lijkt eindelijk onder stoom te komen en hoopt tegen Union een derde overwinning op rij te boeken. De Buffalo’s kregen al 2 competitiewedstrijden geen doelpunten binnen. Zet daarom in op ‘Gent win en Union scoort niet’. Deze odd staat op 4.10.

Union staat alleen aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.87.

Union Saint-Gilles blijft het uitstekend doen na de promotie naar eerste klasse. De Brusselaars wonnen hun laatste 3 wedstrijden allemaal en staan nu alleen aan de leiding in de Jupiler Pro League. Op de vorige speeldag werd met 2-3 gewonnen op het veld van Eupen. Casper Nielsen maakte in minuut 79 het winnende doelpunt nadat de Oostkantonners met 2 doelpunten in 3 minuten op gelijke hoogte waren gekomen.

In wedstrijden van Union worden de laatste weken veel doelpunten gemaakt. In de laatste 5 wedstrijden werd telkens minstens 3 keer gescoord. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Genk 0-3 Gent

Eupen 2-3 Union

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X