Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)
Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)

Omonia Nicosia – AA Gent: de Gentenaars moeten 3 keer scoren in Cyprus

Odds op: 19/08/2022

De terugwedstrijd van de play-offs van de Europa League. Omonia Nicosia neemt het thuis op tegen AA Gent.

Wedden op Omonia Nicosia – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Omonia won de beker van Cyprus

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.80.

Omonia Nicosia eindigde vorig seizoen op de zevende plaats in het reguliere seizoen in de Cypriotische eerste klasse. In de degradatie-playoffs pakte het team de groepswinst. The Queen won wel de Beker van Cyprus en mag zo opnieuw Europees voetbal spelen.

Ook vorig seizoen speelde Omonia de voorrondes van de Europa League, het team werd toen door Antwerp uitgeschakeld in de play-offs. In de groepsfase van de Conference League eindigden de Cyprioten op de derde plaats. In het team van Omonia is het opnieuw uitkijken naar Roman Bezus, die deze zomer gratis overkwam van AA Gent en het zo meteen mocht opnemen tegen zijn ex-team. In de heenwedstrijd mocht hij 20 minuten spelen nadat hij mocht invallen voor Mix Diskerud.

De Cyprioten kozen er in Gent voor om aanvallend voetbal te spelen. En alhoewel het team meer balbezit had, slaagde het er niet in veel kansen te creëren. Toch kon Omonia twee keer tot scoren komen waardoor het al met één been in de groepsfase van de Europa League staat.

Kan Omonia ook winnen in eigen stadion? Zet in op ‘2-1’ en win 12.50 keer je inzet terug.

AA Gent moet 3 keer scoren

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.95.

AA Gent won vorig jaar de Beker van België en mag zo aantreden in de play-offs van de Europa League. In de competitie werden de Gentenaars vijfde in het reguliere seizoen en in de Europe play-offs pakte het team de groepswinst.

De troepen van Hein Vanhaezebrouck begonnen twijfelend aan het nieuwe seizoen. Sven Kums en co speelden twee keer op rij gelijk (tegen Standard en Sint-Truiden) en wonnen op de derde speeldag met 2-1 van Westerlo. Op de vierde speeldag wonnen de Buffalo’s met 1-3 van KV Oostende. Nieuwkomer Huynseok Hong toonde aan dat hij een echte aanwinst lijkt te zijn en scoorde ook een prachtig doelpunt met een omhaal.

AA Gent stelde zwaar teleur in de heenwedstrijd in Gent. Iedereen verwachtte een makkelijke overwinning maar Omonia kon, net als vorig jaar tegen Antwerp, voor de verrassing zorgen. De Gentenaars hadden enkele grote kansen maar had niet hetzelfde geluk als de Cyprioten. Door de 0-2 nederlaag moet Gent 3 keer kunnen scoren in het GSP Stadion.

Kan AA Gent zich alsnog plaatsen voor de groepsfase van de Europa League? Zet in op ‘0-3’ en win 15.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X