Chakhtar Donetsk - Benfica
Ludogorets - Inter Milan

Famagusta – AA Gent: de Gentenaars groepswinst pakken

Odds op: 18/11/2021

De vijfde groepswedstrijd in Groep B van de Conference League. Famagusta neemt het thuis op tegen AA Gent.

Wedden op Famagusta – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van AA Gent.

Famagusta staat op de laatste plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.75.

Anarthosis Famagusta verloor op de eerste twee speeldagen twee keer op rij. Op speeldag 3 en 4 werd er twee keer met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Flora. De Cyprioten pakken zo 2 op 12 en staan op de laatste plaats in Groep B. Blauw-wit heeft nog een kansje om de tweede plaats te pakken, maar het team moet dan 6 op 6 pakken om hierin te slagen.

In de Cypriotische eerste klasse staat het team momenteel op de vijfde plaats. Het team heeft 9 punten minder dan leider Apollon.

Kan Famagusta voor de verrassing zorgen en voor de derde keer op rij punten pakken in de Conference League? Zet in op ‘Famagusta of X’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Gent heeft 10 op 12

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.70.

AA Gent raakte op de vorige speeldag in de Conference League niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Partizan Belgrado. Door dit gelijkspel behouden de Gentenaars wel hun leidersplaats in het klassement. Als Gent de 3 punten kan pakken in Famagusta, dan is het team zeker van groepswinst.

In de Jupiler Pro League loopt het een stuk minder voor de Buffalo’s. De troepen van Hein Vanhaezebrouck konden al 2 wedstrijden niet meer winnen en zakte zo weg naar de 10e plaats in het klassement.

Het 1-1 gelijkspel tegen Partizan was de eerste wedstrijd in de Conference League waar de Gentenaars een doelpuntje binnenkregen. De eerste 3 wedstrijden werden gewonnen met 0-1, 2-0 en 0-1. Zet daarom in op ‘0-1, 0-2 of 0-3’. Deze odd staat op 3.10.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X