Italië - Engeland: de Engelsen dreigen naar de League B te degraderen
Italië - Engeland: de Engelsen dreigen naar de League B te degraderen

Italië – Engeland: de Engelsen dreigen naar de League B te degraderen

Odds op: 22/09/2022

De vijfde wedstrijd in Groep 3 van League A van de derde editie van de Nations League. Italië neemt het thuis op tegen Engeland.

Wedden op Italië – Engeland. De kansen zijn min of meer in evenwicht.

Italië wil naar de Final Four

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Na slechts één overwinning op deze editie van de Nations League te hebben behaald, staat Italië op de 3e plaats in groep 3 met slechts 5 punten op de teller. Dit zijn er 2 minder dan Hongarije, leider van deze groep. De Italianen wonnen op de tweede speeldag van de Hongaren, maar pakten slechts 2 van de 9 punten tegen Duitsland en Engeland.

Om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de Final Four, moeten de Italianen absoluut winnen van de Engelsen. Ze moeten er echter zeker voor zorgen dat ze niet verliezen, anders nemen ze de onderste plaats in en moeten ze op de laatste speeldag winnen van Hongarije om niet te degraderen naar de League B.

Italië gaat niet naar het WK en wil zich daarom tonen in de Nations League. Zet daarom in op ‘Italië / Italië’ en win 4.50 keer je inzet terug.

Engeland kon nog steeds niet winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

Engeland heeft in hun eerste 4 Nations League-wedstrijden zwaar teleurgesteld met slechts 2 punten in 4 wedstrijden. Erger nog, de Three Lions verloren twee keer van Hongarije, en dan vooral de zware 0-4 nederlaag thuis werd door de fans kwalijk genomen.

Het spook van degradatie naar League B doemt op, en een verlies in Italië zou ervoor zorgen dat de Engelsen een speeldag voor het einde al zeker zijn van de degradatie.

De Engelsen hebben tot nu toe slechts één doelpunt gescoord in hun Nations League-campagne en de verdediging doet het met 6 tegendoelpunten niet veel beter.

Engeland ziet de Nations League slechts als voorbereiding op het WK, maar degraderen naar de League B moet worden vermeden voor de trotse Engelsen. Kunnen Harry Kane en co hun eerste overwinning boeken? Zet in op ‘0-1, 0-2 of 0-3’ en win 4.10 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen

Laatse uitslagen:

Duitsland 5-2 Italië

Engeland 0-4 Hongarije

Laatste onderlinge duels:

Engeland 1-1 Italië

Italië 1-1 Engeland (Italië 3-2 na penalty’s)

Engeland 1-1 Italië

Italië 1-1 Engeland

Engeland 1-2 Italië

Engeland 2-1 Italië

Toon andere wedopties

X