talië vs. Engeland, 2020, voetbalweddenschappen

Engeland – Italië: Italië staat aan de leiding in Groep 3

Odds op: 08/06/2022

De derde wedstrijd in Groep 3 van League A van de derde editie van de Nations League. Engeland neemt het thuis op tegen Italië.

Wedden op Engeland – Italië. De Engelsen zijn torenhoog favoriet om de wedstrijd te winnen.

Engeland is favoriet in eigen huis

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.78.

Engeland speelde op de tweede speeldag met 1-1 gelijk op het veld van Duitsland. De Duitsers kwamen op voorsprong vroeg in de tweede helft via Jonas Hofmann en leken lang op weg naar een overwinning maar Tottenham-spits Harry Kane maakte vanaf de penaltystip de gelijkmaker in het slot van de wedstrijd. Na de verrassende nederlaag tegen Hongarije op de openingsspeeldag pakken de Engelsen nu hun eerste puntje.

De Engelsen blijven wel op de allerlaatste plaats staan in Groep 3 en moeten de 3 punten pakken als het wil meestrijden om een plaatsje bij de Final Four volgende zomer.

Jack Grealish en co zijn favoriet in eigen huis. Zet daarom in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.80 keer je inzet terug.

Italië wil zich tonen in de Nations League

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.50.

Italië won op de tweede speeldag thuis met 2-1 van Hongarije. Via Nicolò Barella en Lorenzo Pellegrini stonden de Italianen al bij de rust op een 2-0 voorsprong en de owngoal van Gianluca Mancini veranderde niets meer aan de situatie. Italië probeert het missen van het WK – voor de tweede keer op rij – te verwerken en wil zich daarom tonen in de Nations League.

De Italianen speelden op de eerste speeldag met 1-1 gelijk tegen Duitsland en door de 4 op 6 komt het team voorlopig aan de leiding te staan. Italië heeft 4 punten, Hongarije 3, Duitsland 2 en Engeland één puntje.

Beide teams speelden exact elf maanden geleden ook tegen elkaar in de halve finales van het EK voetbal. Italië trok toen aan het langste eind (na penalty’s) en kroonde zich later tot Europees kampioen. Kan Italië opnieuw winnen van Engeland? Zet in op ‘Italië wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 9.00.

Overzicht uitslagen

Duitsland 1-1 Engeland

Italië 2-1 Hongarije

Toon andere wedopties

X