PSV - Rangers: de Nederlanders willen het thuis afmaken
PSV - Rangers: de Nederlanders willen het thuis afmaken

PSV – Rangers: de Nederlanders willen het thuis afmaken

Odds op: 19/08/2022

De terugwedstrijd van de play-offs van de Champions League. PSV Eindhoven neemt het thuis op tegen Glasgow Rangers.

Wedden op PSV – Rangers. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

PSV liet het liggen in Schotland

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.72.

PSV Eindhoven zorgde voor een stunt door het Monaco van Philippe Clement uit te schakelen in de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren speelden met 1-1 gelijk in Frankrijk en konden in het Phillips stadion met 3-2 winnen van de Monegasken. Na de reguliere speeltijd stond de 2-2 op het scorebord maar Luuk de Jong, die deze zomer overkwam van FC Barcelona, kon in de verlenging de kwalificatie voor PSV veilig stellen.

In de Eredivisie won PSV zijn eerste wedstrijden, 4-1 thuis tegen FC Emmen en 2-5 op het veld van Go Ahead Eagles. De Eindhovenaren starten zo meteen met een perfect rapport aan het nieuwe seizoen.

In de heenwedstrijd in Schotland zorgden Luuk de Jong en co er zelf voor dat het nog spannend blijft in de terugwedstrijd. Na een blunder van PSV-doelman Benitez kon het team toch nog een gelijkspel afdwingen, maar eigenlijk had het met de 3 punten naar huis moeten gaan.

PSV moet daarom nog vol aan de bak in de terugwedstrijd. Mits winst, stoten de Nederlanders door naar de groepsfase van de Champions League. Zet in op ‘PSV wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.20.

Rangers schakelde Union SG uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

Glasgow Rangers schakelde in de derde voorronde vice-kampioen van België Union Saint-Gilles uit. De Schotten verloren in België met 2-0 maar konden in eigen stadion de scheve situatie rechtzetten door de Brusselaars met 3-0 terug naar huis te sturen. Union kreeg drie ongelukkige tegengoals tegen na flaters van Van der Heyden en doelman Moris maar slaagde er ook zelf niet in om kansen te creëren.

In de Schotse Premiership staat Rangers samen met eeuwige rivaal Celtic aan de leiding nadat het team 9 op 9 pakte in de eerste drie wedstrijden van de competitie.

Rangers toonde in de heenwedstrijd dat het een stevige thuisreputatie heeft. De Schotten zijn nu al 8 wedstrijden ongeslagen in Ibrox. Buitenshuis slaagt het team er niet in dezelfde resultaten neer te zetten, denk bijvoorbeeld aan de 2-0 nederlaag tegen Union. De troepen van Giovanni van Bronckhorst hebben genoeg aan een kleine overwinning om alsnog door te kunnen stoten naar de groepsfase. Zet in op ‘0-1’ en win 13.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X