Getafe - Ajax Amsterdam

Ajax – Getafe: Ajax moet minstens twee keer scoren

Odds op: 24/02/2020

Stadion: Amsterdam ArenA

Datum en uur: 27/02/2020 – 20:00

TV: Proximus TV

De terugronde van de 1/16de finales van de Europa League. Ajax neemt het thuis op tegen Getafe.

Wed op Ajax – Getafe. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ajax.

Zet in op Ajax, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.85.

Ajax raakte vorig seizoen tot in de halve finales van de Champions League. De Amsterdammers werden toen in de laatste minuut uitgeschakeld door Tottenham.

Dit seizoen speelde Ajax opnieuw Champions League-voetbal. Ziyech en zijn ploegmaats werden derde in Groep H, achter Valencia en Chelsea en vóór Lille. Door een nederlaag op de laatste speeldag thuis tegen Valencia speelt Ajax nu slechts Europa League-voetbal.

Ajax stelde zwaar teleur in de heenwedstrijd en de kwaliteit van het spel van de Nederlanders stelde in vergelijking met vorig seizoen weinig voor. Door de 2-0 verliesbeurt in Spanje moet Ajax minstens twee keer scoren om door te stoten naar de volgende ronde.

Zet in op ‘Ajax scoort zonder tegendoelpunt binnen te krijgen’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Wed op Getafe, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.10.

De laatste keer dat Getafe Europees voetbal speelde dateert van 2010/11. Het team werd toen derde in een groep met Odense, Young Boys en Stuttgart.

Dit seizoen werd Getafe tweede in Groep C van de Europa League, achter FC Basel en vóór Krasnodar en Trabzonspor. De Spanjaarden pakten 12 punten op 18. Ze wonnen 4 keer en verloren 2 wedstrijden. In La Liga staat Getafe momenteel op de derde plaats.

Getafe was de underdog om door te stoten naar de volgende ronde, maar door de knappe 2-0 overwinning in eigen stadion zijn de Spanjaarden nu favoriet om naar de 1/8ste finales door te stoten.

Zet daarom in op ‘Getafe stoot door’ en win 1.15 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Getafe 2-0 Ajax

Laatste ontmoetingen:

Getafe 2-0 Ajax

Toon andere wedopties

X