Frankrijk - Polen: Lewandowski wil zich tonen
Frankrijk - Polen: Lewandowski wil zich tonen

Frankrijk – Polen: Lewandowski wil zich tonen

Odds op: 01/12/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Frankrijk neemt het op tegen de Polen.

Brazilië is torenhoog favoriet om het WK te winnen maar ook Frankrijk heeft nog steeds een grote kans. Polen, met topspits Lewandowski, wil proberen te verrassen tegen Frankrijk.

Wedden op Frankrijk – Polen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Fransen.

Frankrijk wil zichzelf opvolgen

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.10.

Tijdens de groepsfase had het Franse team geen grote problemen om de groepszege veilig te stellen. Na een eerste ruime 4-1 overwinning tegen Australië versloegen de Fransen hun op papier meest serieuze tegenstander, Denemarken, met 2-1.

De Fransen waren na twee wedstrijden al zeker van de eerste plaats en stelden een veredeld B-elftal op tegen Tunesië op de laatste speeldag. De Tunesiërs namen het geschenk aan en wonnen de wedstrijd met 1-0. Door de uitslag in de wedstrijd tussen Australië en Denemarken is Tunesië toch niet geplaatst.

De verdediging van de Fransen was echter niet geweldig en kreeg in elke wedstrijd een doelpunt binnen. Dit werd echter steeds gecompenseerd door de aanval, waar Mbappé al 3 keer scoorde en 1 assist gaf.

Frankrijk is één van de favorieten voor eindwinst en mag normaal gezien weinig moeite hebben met de Polen. Zet in op ‘1-0, 2-0 of 3-0’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Polen mag van geluk spreken

De odd voor een overwinning van Polen staat op 6.25.

Polen verloor op de laatste speeldag met 2-0 van Argentinië maar kon zich alsnog plaatsen voor de knock-outfase door het resultaat in de andere wedstrijd tussen Mexico en Saudi-Arabië. De penalty die Lewandowski miste tegen Mexico breekt hem toch niet zuur op.

Barça’s doelpuntenmaker is nog niet ontzettend goed aan het spelen maar hoopt tegen Frankrijk eindelijk open te bloeien. Hij scoorde zijn eerste doelpunt op een WK tegen Saoedi-Arabië, maar was tegen Argentinië volledig onzichtbaar.

Dit is de tweede keer dat Polen in zijn hele geschiedenis de achtste finales bereikt, de eerste keer was tijdens het WK van 1986 in Mexico, wat goede herinneringen zal oproepen voor de Rode Duivels. Wed op een overwinning of gelijkspel van Polen en verdien 3.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X