Manchester United-Bournemouth (Premier League)

Everton – Liverpool: de Merseyside derby

01-12-2021 21:15
MatchDay 14

Odds op: 29/11/2021

TV: Telenet

De 14e speeldag in de Premier League. Everton neemt het thuis op tegen Liverpool.

Wed op Everton – Liverpool. De noteringen zijn in het voordeel van Liverpool.

Everton kon al 7 wedstrijden niet winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.25.

Everton begon met 4 ongeslagen wedstrijden en 10 op 12 aan de competitie maar is ondertussen helemaal weggezakt. The Toffees konden al 7 wedstrijden niet meer winnen en pakten slechts 2 op 21 in de Premier League. Op de vorige speeldag werd er verloren met 1-0 op het veld van seizoensrevelatie Brentford. Door deze mindere reeks is het team weggezakt naar een voorlopige 14e plaats. Het team heeft nu slechts 5 punten minder dan Burnley, dat op een degradatieplaats staat.

Vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen Everton en Liverpool in 2-2. Kan Everton opnieuw minstens een puntje pakken? Zet in op ‘Everton of X’ en win 2.95 keer je inzet terug.

Liverpool staat op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.39.

Liverpool verloor dit seizoen nog maar één keer: 3-2 op het veld van West Ham, begin november. Hierna werd er twee keer met 4-0 gewonnen in de Premier League: thuis tegen Arsenal en Southampton. The Reds wonnen dit seizoen al 8 keer in de competitie en kregen in die wedstrijden geen enkel tegendoelpunt binnen. Alleen in de wedstrijd die werd verloren en de gelijke spelen slaagde de tegenstander erin te scoren tegen Mo Sallah en co.

Kan Liverpool ook winnen van Everton zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen? Zet in op ‘0-1, 0-2 of 0-3’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X