Inter Milaan-Napoli (Serie A)

Eupen – Beerschot-Wilrijk: een makkelijke thuisoverwinning voor Eupen?

Odds op: 13/05/2019

Stadion: Kehrwegstadion

Datum en uur: 15/05/2019 – 20:30

TV: Proximus TV / Telenet

De 9de speeldag in Groep A van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. Eupen en Beerschot-Wilrijk staan op een gedeelde 4de plaats en hebben elk 8 punten. Charleroi staat aan de leiding met 16 punten, 3 punten meer dan eerste achtervolger Sint-Truiden (13 eenheden).

Wed op Eupen – Beerschot-Wilrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordele van Eupen.

Wed op Eupen, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.70.

Vorig seizoen werd Eupen uiteindelijk 15de en voorlaatste in het klassement. Dit seizoen deed de club uit de Oostkantons het iets beter en eindigde het op de 12e plaats in de reguliere competitie. Eupen komt volgend seizoen dus voor het 4de jaar op rij uit in de Jupiler Pro League.

In Play-off 2 doen de Panda’s het echter niet zo goed. Het team sprokkelde maar 8 punten en heeft niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen. De resterende wedstrijden dienen daarom als voorbereiding op volgend seizoen.

Eupen kreeg in de play-offs in elke wedstrijd minstens een doelpuntje tegen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’. Deze odd staat op 1.53.

Kies voor een verrassing van Beerschot-Wilrijk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

Beerschot-Wilrijk pakte de tweede periodetitel in 1B, maar KV Mechelen dwong de promotie af in twee onderlinge titelduels. Beerschot-Wilrijk moet zo minstens nog een jaartje langer in tweede klasse blijven.

In de play-offs zijn de prestaties van de Antwerpenaren vrij afwisselend. Ze verloren 4 keer, wonnen twee keer en speelden twee keer gelijk.

De twee teams speelden nog maar drie keer tegen elkaar, Beerschot won twee keer en één keer werd er gelijkgespeeld. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Beerschot-Wilrijk of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sint-Truiden 2-2 Eupen

Beerschot-Wilrijk 0-3 Charleroi

Laatste ontmoetingen:

Beerschot-Wilrijk 2-0 Eupen

Beerschot-Wilrijk 3-1 Eupen

Eupen 2-2 Beerschot-Wilrijk

Toon andere wedopties

X