AS Rome - La Gantoise

Estland – België: kunnen de Rode Duivels hun leiderspositie verstevigen?

Odds op: 30/08/2021

Stadion: A. Le Coq Arena

Datum en uur: 02/09/2021 – 20:45

TV: VTM

De vierde wedstrijd van groepsfase van de kwalificatie voor het WK voetbal. Estland neemt het in Groep E op tegen België.

Wedden op Estland – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

Estland heeft nog steeds 0 punten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 29.00.

Estland verloor in zijn eerste twee wedstrijden van Tsjechië (2-6) en Wit-Rusland (4-2) en staat zo op de laatste plaats in Groep E. De Esten kregen maar liefst 10 doelpunten tegen maar scoorden ook 4 keer. Vriendschappelijk won Estland wel met 0-1 op het veld van Finland.

De troepen van Thomas Häberli zullen vertrouwen hebben getankt door de overwinning tegen Finland en hopen ook tegen de Belgen iets te kunnen pakken in eigen stadion. In 2009 wist Estland voor de laatste keer te winnen van de Belgen, 2-0 in Tallinn.

Zet in op ‘Estland of X’ en win 3.40 keer je inzet terug.

België staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.03.

België won van Wales (3-1), speelde gelijk op het veld van Tsjechië (1-1) en won met 8-0 thuis van Wit-Rusland. Door deze knappe reeks staan de Rode Duivels aan de leiding in hun groep. Op het EK werden de troepen van Roberto Martinez uitgeschakeld door Italië (1-2) en het team wil deze teleurstelling doorspoelen met een ruime overwinning op het veld van Estland.

België scoorde in zijn laatste wedstrijden telkens minstens een doelpunt maar krijgt ook vaak een doelpuntje tegen. Zet daarom in op ‘België wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Wit-Rusland 6-2 Estland

België 8-0 Wit-Rusland

Laatste ontmoetingen:

Estland 0-2 België

België 8-1 Estland

Estland 2-0 België

België 3-2 Estland

Toon andere wedopties

X