Club Brugge - Manchester Utd (EL)

Wie wint de Conference League in 2021?

Odds op: 17/09/2021

Stadium: Arena Kombëtare, Tirana, Albanië

Datum: 25/05/2022

Nu de allereerste editie van de Conference League van start is gegaan, willen we de kansen van de verschillende team analyseren. De finale wordt op 25 mei gespeeld in de Arena Kombëtare in Tirana, Albanië.

Houd er rekening mee dat we nog niet de volledige lijst hebben van de teams die in de competitie zullen spelen, aangezien de acht derdes uit groepsfase van de Europa League tegen de acht tweedes uit de Europa Conference League spelen in play-offs voor de 1/8ste finales.

Tottenham is het enige topteam

De Spurs zijn dit jaar het grote team in de groepsfase en bevindt zich in Groep G samen met Rennes, Vitesse en Mura. Harry Kane en co speelden op de eerste speeldag 2-2 gelijk op het veld van Rennes.

Tottenham wil dit seizoen een prijs winnen en heeft zijn zinnen gezet op de Conference League. De kans dat Tottenham het haalt staat op 6.50.

AS Roma is de grootste outsider

Het team van José Mourinho is het seizoen goed begonnen in de competitie en is ook outsider voor eindwinst in de Conference League. Het team zit in een groep met Bodo, Zotya en CSKA Sofia. Een makkelijke groep waar AS Roma makkelijk groepswinst moet kunnen pakken. De kans dat AS Roma de Europa League wint staat op 7.00.

Zet in op een verrassing

Stade Rennes (17.00), met Jeremy Doku op de flank, is ook een kanshebber om de eerste editie van de Conference League te winnen. Daarnaast is het uitkijken naar teams zoals Feyenoord (21.00) en Union Berlijn (34.00).

Of denk je dat een Belgisch team kans maakt? Zet dan in op AA Gent (26.00). De Gentenaars zitten in een vrij makkelijke groep, samen met Flora, Partizan en Anorthosis en willen groepswinst pakken.

X