Club Brugge - Zulte-Waregem: kan blauw-zwart zich herpakken?
Club Brugge - Zulte-Waregem: kan blauw-zwart zich herpakken?

Club Brugge – Zulte-Waregem: kan blauw-zwart zich herpakken?

Odds op: 01/08/2022

De 2e speeldag van de Jupiler Pro League. Club Brugge neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem.

Wed op Club Brugge – Zulte-Waregem. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club.

Club Brugge verloor kansloos van Eupen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.30.

Club Brugge leed op de tweede speeldag een pijnlijke nederlaag op het veld van KAS Eupen. De wedstrijd eindigde op een 2-1 overwinning voor de thuisploeg, alle doelpunten vielen al in de eerste 20 minuten. De landskampioen speelde een uiterst zwakke wedstrijd en Brugge-doelman Simon Mignolet voorkwam dat er met nog zwaardere cijfers werd verloren.

Net als tegen Racing Genk op de openingsspeeldag gaf blauw-zwart opnieuw heel wat kansen weg en daarom wordt gekeken naar Carl Hoefkens en hoe hij zijn verdediging neer zal zetten voor de thuiswedstrijd tegen de buren uit Waregem.

Club Brugge kreeg 2 keer 2 doelpunten binnen. Krijgen we opnieuw veel doelpunten te zien? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.82 keer je inzet terug.

Waregem verloor nipt van Antwerp

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.25.

Zulte-Waregem won op de eerste speeldag met 2-0 van RFC Seraing maar op de tweede speeldag werd er nipt verloren van Royal Antwerp. Beide teams waren aan elkaar gewaagd maar The Great Old trok aan het langste eind na een doelpunt van Michel Ange Balikwisha.

Essevee vocht vorig seizoen lang tegen de degradatie en wil dit seizoen zo vlug mogelijk zeker zijn van lijfsbehoud. Er degraderen volgende zomer mogelijk 3 clubs en daarom zullen veel teams tot op het einde met het mes op de keel spelen. De troepen van Mbaye Leye hopen daarom een puntje te pakken op het veld van een onzeker Club Brugge.

Kan Waregem voor een crisis zorgen in Brugge? Zet in op ‘X of Zulte-Waregem’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X