OHL vs. Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
OHL vs. Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

OHL – Club Brugge: kan blauw-zwart zich herpakken op het veld van OHL?

Odds op: 08/08/2022

De vierde speeldag in de Jupiler Pro League. Oud-Heverlee Leuven neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op OHL – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club.

OHL verloor de topper van Antwerp

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.33.

Oud-Heverlee Leuven verloor op speeldag 3 met 4-2 op het veld van Royal Antwerp. De Leuvenaars speelden een goede wedstrijd maar Michel-Ange Balikwisha zorgde er met twee doelpunten in het slot van de wedstrijd op zijn eentje voor dat The Great Old toch de drie punten kon thuishouden. Antwerp is zo het enige team dat het maximum van de punten behoudt, Leuven pakt net als Genk, Anderlecht en Oostende 6 op 9.

Tegen Club Brugge hoopt OHL-trainer Marc Brys opnieuw de volle buit te kunnen pakken. Raphael Holzhauser en co kregen in de eerste twee wedstrijden geen enkel doelpunt binnen maar de teller staat nu wel op 4 na de nederlaag tegen Antwerp. Thuis tegen Club Brugge wil het team opnieuw de nul proberen te houden. Zet in op ‘0-1’ en win 8.50 keer je inzet terug

Club Brugge begon zwak aan het seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.71.

Club Brugge speelde vorige week vrijdag met 1-1 gelijk tegen de buren uit Zulte-Waregem. Na een pijnlijke nederlaag op het veld van KAS Eupen lijdt blauw-zwart zo opnieuw puntenverlies. Andreas Skov Olsen bracht blauw-zwart op voorsprong maar Oleksandr Drambaev zorgde ervoor dat Zulte-Waregem een puntje mee terug naar huis neemt.

Kampioen Club Brugge is zwak aan het seizoen begonnen en Carl Hoefkens lijkt nog op zoek naar de juiste formule in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Simon Mignolet was de enige speler die op niveau was en de trainer van FC Bruges zal zijn troepen op scherp moeten zetten tegen OHL.

Kan Club Brugge nog eens de 3 punten pakken? Zet in op ‘Club Brugge wint en OHL scoort niet’. Deze odd staat op 3.20.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X