Sam Allardyce

Club Brugge-LASK Linz: bevestigt Club de goede prestatie van de heenwedstrijd?

Odds op: 24/08/2019

Stadion: Jan Breydel Stadium

Datum en uur: 28/08/19 – 21:00

TV: Q2

Terugmatch van de 4de en laatste kwalificatieronde van de Champions League. De Belgische ploeg won de heenwedstrijd met 0-1.

Wed op Brugge-LASK Linz. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Bruggelingen.

Wed op Club Brugge, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.72.

Club Brugge is zeker in vorm. De ploeg verloor nog geen enkele match dit seizoen. In de Jupiler Pro League staan de Bruggelingen momenteel op de tweede plaats met 10 punten.

Bovendien kon de club rekenen op een uitstel van zijn match tegen Charleroi zodat de spelers zich volop kunnen concentreren op deze Europese wedstrijd.

In de vorige kwalificatieronde legde Brugge een uitstekende prestatie neer. Tegen het sterke Dynamo Kiev won het team eerst met 1-0 in het Jan Breydelstadion. Een week later werd het 3-3 in Oekraïne na een adembenemende wedstrijd.

Voor Club Brugge is een draw al voldoende om naar de poulefase van de Champions League door te stoten. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Brugge of een gelijkspel en win 1.19 keer jouw inzet terug.

Zet in op een zege van LASK Linz

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 4.50.

LASK Linz is ook goed bezig. Sinds de maand juni verloor het team slechts één wedstrijd, de heenmatch tegen Club Brugge.

In de Oostenrijkse competitie staat Linz op de tweede plek. Het behaalde tot nu toe 13 punten op 15. Zaterdag versloegen ze Rapid Wenen op verplaatsing (1-2).

LASK Linz slaagde er sinds 1999 wel niet meer in om zich voor het hoofdtoernooi van een Europese competitie te kwalificeren.

Wed op ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.05.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

LASK 0-1 Club Brugge

Rapid Wenen 1-2 LASK

Laatste ontmoetingen:

LASK 0-1 Club Brugge

Toon andere wedopties

X