KV Kortrijk vs. Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Kortrijk vs. Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Kortrijk – Club Brugge: blauw-zwart lijkt herboren na ontslag Scott Parker

[jsEntainMatchDetails match_id=”297702″]

Odds op: 13/03/2023

De 30e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Kortrijk neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op KV Kortrijk – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

KV Kortrijk verloor 2 keer op rij

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.33.

KV Kortrijk verloor op de vorige speeldag 3-1 op het veld van promovendus Westerlo. Na de aansluitingstreffer van Massimo Bruno mocht KVK even hopen op een puntje, maar 10 minuten later zorgde Kyan Vaesen er met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd voor dat de Kortrijkzanen hun tweede wedstrijd op rij verloren.

De West-Vlamingen een maand geleden nog knap op het veld van Standard Luik (0-2) maar konden hierna vier keer niet winnen in de competitie. KVK pakte zo maar 2 op 12 en heeft maar 3 punten meer dan KV Oostende, dat op een degradatieplaats staat.

Kortrijk is nog niet zeker van het behoud en een puntje pakken thuis tegen de landskampioen zou op het einde de doorslag kunnen geven. Zet in op ‘Kortrijk of X’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Rik De Mil zorgde voor kentering bij blauw-zwart

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.75.

Club Brugge ontsloeg trainer Scott Parker na de nederlaag in de terugwedstrijd op het veld van Benfica Lissabon (5-1) en Rik De Mil neemt voorlopig over als hoofdtrainer. Interim-coach had vijf dagen om zijn manschappen voor te bereiden op de belangrijke wedstrijd tegen Standard Luik maar slaagde er meteen in de 3 punten thuis te houden na een 2-0 overwinning.

Blauw-zwart heeft maar één puntje meer dan AA Gent en moet daarom de volle buit pakken in Kortrijk om zijn vierde plaats vast te kunnen houden. Kan Brugge 6 op 6 pakken onder De Mil? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win’ 2.65 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297702″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297702″]

Toon andere wedopties

X