Club Brugge vs. KV Kortrijk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Club Brugge vs. KV Kortrijk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Club Brugge – KV Kortrijk: Kortrijk kon zich herpakken op het veld van OHL

Odds op: 15/08/2022

De 5e speeldag van de Jupiler Pro League. Club Brugge neemt het thuis op tegen Club KV Kortrijk.

Wedden op Club Brugge – KV Kortrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Club Brugge kon eindelijk de nul houden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.32.

Club Brugge won op zondagavond met 0-3 op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Nielsen, Jutglà en Lan scoorden de doelpunten voor de West-Vlamingen. De score had nog hoger kunnen zijn want Hans Vanaken miste nog twee penalty’s tijdens de wedstrijd, waarvan er zelfs één hernomen mocht worden. De kampioen kreeg dit seizoen al 5 doelpunten tegen maar kon op het veld van OHL voor de eerste keer dit seizoen de nul houden.

Door deze uitoverwinning springen de troepen van Carl Hoefkens naar de vijfde plaats in het klassement. Antwerpen won echter voor de vierde keer op rij en heeft nu al 5 punten meer dan Club.

Kan Club Brugge voor de tweede keer op rij de nul houden? Zet in op ‘Club Brugge wint en Kortrijk scoort niet’. Deze odd staat op 2.20.

KVK kon nog maar één keer winnen dit seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

Kortrijk verloor op speeldag vier met 2-1 op het veld van vice-kampioen Union Saint-Gilles. Union-speler Teddy Teuma scoorde beide doelpunten voor de Brusselaars, bij Kortrijk maakte Faïz Selemani zijn eerste doelpunt van het seizoen. In de eerste helft toonde KVK te weinig gretigheid maar in de tweede helft kon het team wel enkele kansen afdwingen.

De Kortrijkzanen konnen nog maar één keer winnen dit seizoen, 0-1 op het veld van hekkensluiter Seraing, en na de nederlaag op het veld van Union zakken de troepen van Karim Belhocine naar de veertiende plaats in het klassement. KV Kortrijk staat zo maar twee plaatsjes boven de degradatiezone.

Kan Kortrijk iets pakken op het veld van kampioen Club Brugge? Zet in op ‘X of Kortrijk’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X