Trabzonspor - Sivasspor

Genk – Club Brugge: kan Genk wel winnen in de beker?

Odds op: 29/11/2021

TV: VTM

De 7e ronde in de Croky Cup. Racing Genk neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op Genk – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van Club Brugge.

Genk verloor van Club Brugge in de competitie

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.90.

Racing Genk leek op weg naar een overwinning thuis tegen Club Brugge. Tot een kwartier voor tijd stonden de Genkenaars op voorsprong en speelde Club Brugge met 10 man na een rode kaart van Van der Brempt. Na vijf dolle minuten, en twee doelpunten van Noa Lang en Federico Ricco, konden de troepen van Philippe Clement alsnog de 3 punten pakken in de Luminus Arena.

Drie dagen later nemen de twee teams het opnieuw op tegen elkaar, deze keer met de Croky Cup als inzet. In de 6e ronde namen de Genkenaars het op tegen derdeklasser Sint-Eloois-Winkel. De Smurfen wonnen de wedstrijd gemakkelijk met 0-6.

Kan Genk in de beker wel winnen van Club Brugge? Zet in op ‘Genk wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.75.

Brugge is favoriet in Limburg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

In de vorige ronde schakelde Club tweedeklasser Deinze uit. Izquierdo en Bas Dost (2 keer) zorgden toen voor de doelpunten. Drie jaar geleden werden de West-Vlamingen nog uitgeschakeld door Deinze maar deze keer liet het team zich niet vangen. De Deinzenaars maakten het Brugge ook niet moeilijk. Na net geen 20 minuten spelen moest Deinze namelijk al met z’n tienen voort na een vuile fout van Bizimana op Clinton Mata. De wedstrijd eindigde op 3-0 maar er konden ook makkelijk twee keer zoveel doelpunten gescoord zijn.

Met Genk krijgt Club Brugge al vroeg een topploeg voorgeschoteld. Kan Brugge twee keer in een week winnen van Genk? Zet in op ‘Club Brugge wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X