Formule 1 stand

Chelsea – Tottenham: beide teams wonnen hun eerste wedstrijd

Odds op: 08/08/2022

De tweede speeldag in de Premier League. Chelsea neemt het thuis op tegen Tottenham.

Wedden op Chelsea – Tottenham Hotspur. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Chelsea won met het kleinste verschil van Everton

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Chelsea won op de openingsspeeldag met 0-1 op het veld van Everton. Jorginho maakte op het einde van de eerste helft met een penalty het enige doelpunt van de wedstrijd. The Blues hadden hiervoor al 13 hoekschoppen kunnen afdwingen maar slaagden er niet in om een veldgoal te maken met een uitstekende Jordan Pickford in doel.

Nieuwkomer Raheem Sterling en co beginnen wel met een driepunter aan het nieuwe seizoen en krijgen met Tottenham meteen één van de outsiders voor de landstitel op bezoek. Kunnen The Blues met een 6 op 6 aan het seizoen beginnen? Zet in op ‘Chelsea wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.10.

Tottenham won met ruime cijfers van Southampton

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Tottenham begon uitstekend aan het nieuwe seizoen en won met knappe 4-1 cijfers thuis tegen Southampton. Bij Southampton stond Romeo Lavia (ex-Anderlecht) meteen in de basis en zo maakte hij zijn Premier League-debuut. The Spurs waren echter de betere ploeg en wonnen uiteindelijk makkelijk van The Saints.

De belangrijkste nieuwkomers bij Tottenham, Yves Bissouma en Djed Spence, begonnen op de bank maar maakten wel hun eerste minuten bij hun nieuwe club. Topaankoop van deze zomer Richarlison zat niet in de basis omdat hij nog geschorst was na een incident bij zijn ex-club Everton eind vorig seizoen.

Kan Tottenham meteen 6 op 6 pakken na hun geweldige eerste wedstrijd? Zet in op ‘Tottenham / Tottenham’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X