Tottenham vs. Chelsea, Premier League, voetbalweddenschappen
Tottenham vs. Chelsea, Premier League, voetbalweddenschappen

Tottenham – Chelsea: de Spurs willen hun plaats in de top 4 verstevigen

Odds op: 21/02/2023

De 25e speeldag in de Premier League. Tottenham neemt het thuis op tegen Chelsea.

Wedden op Tottenham – Chelsea. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Tottenham wil in de top 4 blijven

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Tottenham won op de vorige speeldag met 2-0 thuis tegen West Ham United. De Spurs gingen de wedstrijd in op zoek naar eerherstel van hun 4-1 nederlaag op Leicester de week ervoor en de nederlaag tegen AC Milan in de Champions League. Emerson Royal en Heung-min Son scoorden de doelpunten en zorgden ervoor dat hun team opnieuw in de top 4 komt te staan.

De troepen van Antonio Conte willen volgend seizoen opnieuw Champions League-voetbal spelen en moeten daarom minstens vierdes worden. Het team heeft op dit moment 42 punten, 1 puntje meer dan eerste achtervolger Newcastle United.

Wedstrijden tussen de Big Six zijn vaak heel spannend en deze lijkt geen uitzondering te zijn tussen twee gelijk op elkaar afgestemde partijen. Zet daarom in op ‘Tottenham wint en Chelsea scoort niet’. Deze odd staat op 4.00.

Chelsea kan niet meer winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.85.

Chelsea verloor op de 24e speeldag met het kleinste verschil thuis tegen Southampton. James Ward-Prowse van Southampton scoorde vlak voor rust een vrije trap die genoeg bleek te zijn om zijn door degradatie bedreigde ploeg naar de overwinning op Stamford Bridge te leiden.

The Blues kunnen al weken niet meer winnen. Net voor deze wedstrijd verloor het team met 1-0 op het veld van Dortmund en in de Premier League werd 3 keer op rij gelijkgespeeld voor de wedstrijd in de Champions League. N’Golo Kanté willen volgend seizoen opnieuw Europees spelen en moeten daarom dringend een reeks overwinningen gaan neerzetten.

Een puntje pakken op het veld van Tottenham zou in principe een goed resultaat zijn voor Tottenham en een 1-1 gelijkspel is de meest waarschijnlijke uitkomst. Zet daarom in op ‘een gelijkspel’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X