Racing Genk - Charleroi, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Racing Genk - Charleroi, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Genk – Charleroi: kan Genk wel winnen van Charleroi?

Odds op: 18/08/2023

De 4e speeldag van de Jupiler Pro League. Charleroi neemt het thuis op tegen Racing Genk.

Op de vierde speeldag van de Jupiler Pro League staan KRC Genk en Charleroi tegenover elkaar in een boeiende confrontatie. Beide teams zullen streven naar een overwinning om hun seizoensstart te verbeteren. Genk en Charleroi hebben respectievelijk een recente overwinning en een gelijkspel achter de rug, wat de inzet van dit duel alleen maar verhoogt.

Wedden op Charleroi – Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Genkenaars.

Racing Genk speelde gelijk tegen Olympiakos

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.57.

KRC Genk wist met een 0-1 overwinning op Cercle Brugge eindelijk een tweede zege van het seizoen te behalen na enkele moeilijke wedstrijden. De jonge Bonsu Baah liet zich zien met een beslissende goal, en dit momentum kan Genk meenemen naar het duel tegen Charleroi. Coach Wouter Vrancken zal zijn team willen zien bouwen op deze overwinning en proberen de aanvallende efficiëntie te verbeteren. In de Europa League speelde het team gelijk thuis tegen Olympiakos.

Kan Genk wel makkelijk winnen van Charleroi? Zet in op ‘KRC Genk / KRC Genk’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Charleroi speelde gelijk tegen Standard

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.25.

Aan de andere kant heeft Charleroi na een gelijkspel tegen Standard en een wisselvallige start van het seizoen ook iets om op voort te bouwen. Trainer Felice Mazzu zal zijn ploeg willen aanmoedigen om hun dominantie om te zetten in doelpunten, zoals te zien was in hun recente wedstrijd.

Kan Charleroi iets pakken in Genk? Zet in op ‘X of Charleroi’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De ontmoeting tussen Genk en Charleroi belooft een strijd te worden tussen twee teams die hunkeren naar een betere start van het seizoen. Genk zal de recente overwinning willen gebruiken als springplank voor een positief resultaat thuis, terwijl Charleroi zijn dominante spel zal willen omzetten in doelpunten.

Het middenveld en de aanval zullen cruciaal zijn in dit duel, en het vermogen om kansen te creëren en af te ronden kan het verschil maken. Beide teams zullen gedreven zijn om hun stempel te drukken op deze wedstrijd en zoeken naar de broodnodige punten om hun positie in de competitie te versterken.

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een intensieve wedstrijd waarin elke actie van invloed kan zijn op de uiteindelijke uitkomst. Genk en Charleroi zullen hun uiterste best doen om hun supporters te belonen met een overwinning en zo hun seizoen nieuw leven in te blazen.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X