Borussia Dortmund - Augsburg: begint Dortmund met een overwinning aan het nieuw seizoen?

Borussia Dortmund – Augsburg: begint Dortmund met een overwinning aan het nieuw seizoen?

Odds op: 12/08/2019

Stadion: Westfalenstadion

Datum en uur: 16/08/2019 – 20:30

TV: Telenet

De 1ste competitiewedstrijd in de Bundesliga. Dortmund neemt het thuis op tegen Augsburg. Dortmund werd vorig seizoen vice-kampioen en Augsburg eindigde op de 15de plaats.

Wed op Borussia Dortmund – Augsburg. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Dortmund.

Wed op Dortmund, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.26.

Borussia Dortmund stond lange tijd aan de leiding in de Bundesliga, en de fans droomden van een eerste titel sinds 2010/11. Bayern zette echter een hele knappe reeks neer op het einde van het seizoen en kon de titel alsnog van Dortmund afsnoepen. Bayern pakte 2 punten meer dan Dortmund en werd voor de 8ste keer op rij landskampioen.

Sterspeler Christian Pulisic vertrok deze zomer op definitieve basis naar Chelsea en Rode Duivel Thorgan Hazard moet de Amerikaan vervangen. Ook Mats Hummels komt na 3 jaar Bayern terug naar Dortmund om de verdediging te versterken.

Kan BVB opnieuw strijden om de landstitel? Zet in op ‘Dortmund staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.80.

Kies voor een verrassing van Augsburg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 11.00.

Augsburg draaide een heel zwak seizoen in 2018/19. Het team vocht lang tegen de degradatie en strandde uiteindelijk op de 15de plaats, de laagste plek sinds 2013. De supporters verwachten daarom dat het team dit seizoen een stuk beter gaat doen.

FCA wil niet opnieuw tegen de degradatie vechten en haalde daarom Koubek, Lago en Gruezo binnen om het team te versterken. Sterkhouder Hinteregger vertrok echter naar Frankfurt.

Kan Augsburg voor de verrassing zorgen op de eerste speeldag? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Augsburg of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Munster 0-4 Dortmund

Verl 2-1 Augsburg

Laatste ontmoetingen:

Augsburg 2-1 Dortmund

Dortmund 4-2 Augsburg

Dortmund 1-1 Augsburg

Augsburg 1-2 Dortmund

Toon andere wedopties

X