Oostende-Antwerp (Jupiler Pro League)

Braga – Besiktas: Braga is favoriet in eigen huis

Odds op: 03/11/2019

Stadion: Estádio Municipal de Braga

Datum en uur: 07/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. Braga neemt het thuis op tegen Besiktas. Besiktas staat op de laatste plaats met 0 punten en Braga staat alleen aan de leiding met 7 op 9.

Wed op Braga – Besiktas. De noteringen zijn in het voordeel van Braga.

Zet in op Braga, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.62.

Braga werd vorig seizoen vierde in de Liga NOS en mag zo opnieuw Europees voetbal spelen dit seizoen. Vorig jaar raakte Braga niet verder dan de derde voorronde van de Europa League.

De Portugezen doen het dit seizoen heel goed en staan alleen aan de leiding in Groep K. Braga won zijn eerste wedstrijd verrassend op het veld van Wolverhampton (0-1) en speelde op de tweede speeldag gelijk tegen Bratislava in eigen huis (2-2). De heenwedstrijd in Turkije won Braga met 1-2.

Braga, Bratislava en Wolverhampton strijden normaal gezien voor de eerste twee plaatsen. Als de Portugezen de drie punten kunnen thuishouden nemen ze een serieuze optie op de volgende ronde.

Wed op ‘Braga staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.50.

Wed op Besiktas, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

Besiktas werd vorig seizoen derde in de Turkse Superlig en mag zo meedoen aan de groepsfase van de Europa League. Vorig jaar raakte het team niet verder dan de groepsfase. Besiktas werd derde in een groep met Sarpsborg 08, Malmö en Genk.

Ook dit seizoen zijn de Turken niet goed aan de Europese campagne begonnen. De Kara Kartallar verloren van Bratislava (4-2), Wolverhampton (0-1) en Braga (1-2) en staan allerlaatste met 0 punten.

Besiktas moet de drie punten pakken als het nog kans wil maken op de volgende ronde.

Besiktas zal volop voor de aanval moeten kiezen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.80 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Boavista 2-0 Braga

Antalyaspor 1-2 Besiktas

Laatste ontmoetingen:

Besiktas 1-2 Braga

Besiktas 0-1 Braga

Braga 0-2 Besiktas

Toon andere wedopties

X