Hellas Vérone - Juventus

Wit-Rusland – België: krijgen we opnieuw veel doelpunten te zien?

Odds op: 06/09/2021

Stadion: Central Nyj stadium

Datum en uur: 08/09/2021 – 20:45

TV: VTM

De zesde wedstrijd van de groepsfase van de kwalificatie voor het WK voetbal. Wit-Rusland neemt het in Groep E op tegen België.

Wedden op Wit-Rusland – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

Wit-Rusland verloor nipt van Wales

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 23.00.

Wit-Rusland leek lang op weg naar een gelijkspel thuis tegen Wales, maar Gareth Bale zorgde er met een hattrick in de 95ste minuut voor dat de Welshmen alsnog met de 3 punten naar huis gingen. Door deze nederlaag blijven de Wit-Russen met 3 punten op de voorlaatste plaats staan en zal het team zo goed als zeker niet naar het WK in Qatar trekken.

De troepen van Mikhail Markhel spelen door politieke onrust in Wit-Rusland in Kazan, Rusland. In de heenwedstrijd werd met 8-0 verloren in België en het team hoopt het deze keer (iets) beter te kunnen doen.

Kan Wit-Rusland de doelpunten tot een minimum houden? Zet in op ‘minder dan 5,5 doelpunten’ en win 1.08 keer je inzet terug.

België staat los op kop

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.11.

België won op zondag met 3-0 van Tsjechië en heeft nu al 6 punten voorsprong op de eerste achtervolger. De Rode Duivels speelden goed voetbal met Romelu Lukaku, Eden Hazard, Thibaut Courtois en Hans Vanaken als uitblinkers. Voor de Belgen is het ondertussen sinds 2015 dat ze nog eens verloren in een kwalificatiewedstrijd, toen werd er met 1-0 verloren in Wales.

Romelu Lukaku, Thibaut Courtois en Jan Vertonghen zijn er niet bij in Kazan en Roberto Martinez zal waarschijnlijk enkele bankzitters de kans geven.

Zelfs met een B-team moeten de Rode Duivels makkelijk de overwinning kunnen pakken. Zet in op ‘België / België’ en win 1.48 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Wit-Rusland 2-3 Wales

België 3-0 Tsjechië

Laatste ontmoetingen:

België 8-0 Wit-Rusland

Toon andere wedopties

X