De grootste verrassingen van het 19/20 NBA-seizoen

Wales – België: Wales wil zich verzekeren van de tweede plaats

Odds op: 14/11/2021

Stadion: Cardiff City Stadium

Datum en uur: 16/11/2021 – 20:45

TV: VTM

De 8e en laatste wedstrijd van de groepsfase van de kwalificatie voor het WK voetbal. Wales neemt het in Groep E op tegen België.

Wedden op Wales – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

Wales wil de tweede plaats vasthouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Wales won op zaterdag met 5-1 in eigen huis van Wit-Rusland. Gareth Bale pakte zijn 100e cap voor zijn land en de tweede sterspeler Aaron Ramsey scoorde twee doelpunten in de ruime overwinning. Wales heeft op dit moment 14 punten, 3 meer dan rechtstreeks concurrent Tsjechië, dat het opneemt tegen Estland.

Als Wales en Tsjechië op hetzelfde aantal punten eindigen, gaat de tweede plaats naar het team met het beste doelsaldo of, bij gebrek daaraan, het team met de meeste doelpunten. Wales heeft momenteel een beter doelsaldo dan de Tsjechen, met in totaal één doelpunt meer. Het kan dus nog vrij spannend worden voor de Welshmen op de laatste speeldag.

Wales zal proberen zo weinig doelpunten mogelijk binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘minder dan 2,5 doelpunten’ en win 1.77 keer je inzet terug.

België is al zeker van groepswinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

België won op de voorlaatste speeldag makkelijk van Estland. Benteke, Carrasco en Thorgan Hazard zorgden voor de doelpunten aan Belgische zijde. Man City-speler Kevin de Bruyne werd verkozen als man van de match nadat hij betrokken was in twee doelpunten en opnieuw het middenveld domineerde.

België scoorde in deze campagne al 24 doelpunten en kreeg er in totaal ook al 5 tegen. De Belgen scoren dus makkelijk doelpunten maar krijgen ook vaak een doelpuntje tegen. Alleen tegen Wit-Rusland (2 keer) en thuis tegen Tsjechië kregen de Rode Duivels geen tegendoelpunten binnen.

Zet daarom in op ‘België wint en beide teams scoren’ en win 4.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

België 3-1 Estland

Wales 5-1 Wit-Rusland

Laatste ontmoetingen:

Estland 2-5 België

Estland 0-2 België

België 8-1 Estland

Estland 2-0 België

Toon andere wedopties

X