De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.
De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

België – Wales: de Belgen willen in het zog van Nederland blijven

Odds op: 22/09/2022

De vijfde speeldag van de Nations League. België neemt het thuis op tegen Wales.

Wedden op België – Wales. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

België wil de laatste wedstrijd redden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.42.

België startte de huidige Nations League-campagne met een 1-4 uitnederlaag op het veld van Nederland. Vijf dagen later konden de Rode Duivels zich herpakken door met 6-1 thuis te winnen van het Polen van Robert Lewandowski maar op de derde speeldag raakten de Belgen niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Wales. In Polen werd vervolgens met 0-1 gewonnen waardoor de troepen van Roberto Martinez met 7 punten op de tweede plaats staan.

België heeft nog een kans om zich te plaatsen voor de Final Four maar het team moet dan zelf winnen van Wales en het beter doen dan de 1-4 nederlaag thuis tegen Nederland, tenzij Oranje nog punten laat liggen tegen Polen.

België wil de laatste wedstrijd tegen Nederland redden en moet daarom de volle buit pakken thuis tegen de Welshmen. Zet in op ‘België wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.30.

Wales mist geblesseerde Aaron Ramsey

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.25.

Wales kon nog maar 1 puntje pakken in de Nations League: de 1-1 thuis tegen de Rode Duivels. Tegen Polen en Nederland (2 keer) werd telkens verloren. Op de vierde speeldag leek Gareth Bale zijn team een tweede puntje te bezorgen door in de 93e minuut de gelijkmaker te maken op het veld van Nederland, maar Memphis Depay zorgde er een minuut later voor dat de 3 punten toch in Nederland bleven.

De Welshmen staan momenteel op de allerlaatste plaats en dreigen zo na één seizoen opnieuw naar de League B te gaan degraderen. Daarom moeten Wayne Hennessey en co nog minstens 3 punten sprokkelen in de laatste twee wedstrijden. Tegen België is sterspeler Aaron Ramsey alvast geblesseerd maar zeker de laatste wedstrijd thuis tegen Polen wordt cruciaal.

Wales kan vaak iets pakken tegen de Belgen. Zet daarom in op ‘X of Wales’ en win 2.85 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen

Polen 0-1 België

Nederland 3-2 Wales

Toon andere wedopties

X