Everton - Chelsea (Premier League)
Waasland-Beveren-Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Nederland – België: de Rode Duivels moeten met 3 doelpunten verschil winnen

Odds op: 23/09/2022

De zesde en laatste wedstrijd van de derde editie van de Nations League. Nederland neemt het thuis op tegen België.

Wedden op Nederland – België. De noteringen zijn in het voordeel van Nederland.

Nederland wil opnieuw winnen van België

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Nederland won op de vijfde speeldag makkelijk met 0-2 van Polen. Cody Gakpo en Steven Bergwijn zorgden voor de doelpunten voor Oranje. De Nederlanders blijven zo ongeslagen in de Nations League en ook sinds Louis van Gaal het roer ongeveer een jaar geleden overnam. De trainer die zijn derde ambtstermijn heeft bij Nederland won 10 keer en speelde 4 keer gelijk.

Onze noorderburen zijn de laatste jaren bezig een stevig team op te bouwen en hebben topspelers bij Europese topclubs in elke linie, met uitzondering van de positie van doelman. Na de wedstrijd tegen Polen blesseerden Depay en Koopmeiners zich echter en het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessures zijn. Tegen België komen de spelers waarschijnlijk niet in actie.

Nederland wil met stijl afscheid nemen van het Nederlandse publiek en opnieuw de 3 punten pakken thuis tegen België. Zet in op ‘Nederland wint en beide teams scoren’ en win 3.80 keer je inzet terug.

België moet met 3 doelpunten verschil winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Ook België won op de vijfde speeldag zijn wedstrijd thuis tegen Wales, alhoewel het team opnieuw een zwakke tweede wedstrijd speelde. Kevin de Bruyne was de enige speler die de hele wedstrijd op topniveau was en hij kreeg daarom in de 92e minuut een applausvervanging. Zeno Debast maakte bij zijn eerste selectie meteen zijn debuut en mocht de hele wedstrijd op het veld blijven.

Als België voor de tweede keer op rij de Final Four van de Nations League wil halen moet het met 3 doelpunten verschil winnen in Nederland, aangezien de Nederlanders met 1-4 wonnen in Brussel. De Rode Duivels hebben een beter doelsaldo en zouden in dit geval alsnog groepswinst pakken in Groep 4 van de League 1.

Kan België voor een stunt zorgen? Zet in op ‘België wint met 1-4’ en win 41.00 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen:

Polen 0-2 Nederland

België 1-2 Wales

Toon andere wedopties

X