Cercle Bruges-Mouscron (Jupiler Pro League)

Leipzig – Bayern München: Bayern won de Supercup 7 keer op rij

Odds op: 25/07/2022

De Duitse Supercup. Leipzig neemt het op tegen Bayern München. De Supercup wordt in Duitsland pas sinds 1987 gehouden.

Wedden op Leipzig – Bayern München. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Leipzig won de Duitse beker

De odd voor een overwinning van Leipzig staat op 3.60.

Leipzig won vorig seizoen de DFB-Pokal, de finale werd gewonnen van SC Freiburg. In de competitie eindigde Leipzig op de vierde plaats, na kampioen Bayern, Dortmund en Leverkusen.

Die Roten Bullen zagen belangrijke spelers als Tyler Adams (Leeds), Hee-Chan Hwang (Wolves) en Brian Brobbey (Ajax) vertrekken maar aan inkomende zijde zagen we alleen middenveld Xaver Schlager als grote transfer binnen komen.

De vraag is of Leipzig op dit moment voldoende gewapend is om te kunnen winnen van Bayern. Kan het team wel tot scoren komen? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.46 keer je inzet terug.

Bayern won de Supercup 7 keer op rij

De odd voor een overwinning van Bayern staat op 1.88.

Bayern won vorig seizoen de Duitse Bundesliga voor de 10e keer op rij en mag zo opnieuw de Supercup spelen. Bayern won deze beker ook al 7 keer op rij en is daarom torenhoog favoriet om zichzelf wederom op te volgen.

Voor Bayern wordt dit de eerste officiële wedstrijd sinds Robert Lewandowski naar Barcelona vertrok. Nu moet Die Rekordmeister een nieuw tijdperk ingaan met een nieuwe nummer 9. Sadio Mané werd gekocht van Liverpool en Ryan Gravenbergh en Noussair Mazraoui werden overgenomen van Ajax om het elftal te versterken.

Bayern lijkt zelfs zonder Lewandowski over een topteam te beschikken en is torenhoog favoriet om de Supercup te winnen. Zet in op ‘Bayern München / Bayern München’ en win 2.95 keer je inzet terug,

Toon andere wedopties

X