NAC - ADO Den Haag (Eredivisie)
NAC - ADO Den Haag (Eredivisie)

Borussia Dortmund – Bayern München: beide teams hebben evenveel punten

Odds op: 03/10/2022

De 9e speeldag in de Bundesliga. Bayern München gaat op bezoek bij Dortmund.

Wedden op Borussia Dortmund – Bayern München. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Dortmund verloor dit seizoen al 3 keer

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.40.

Borussia Dortmund verloor op de vorige speeldag met 3-2 op het veld van 1. FC Köln en liet het zo liggen om aan de leiding te komen in de Bundesliga. Julian Brandt bracht Dortmund na een half uur op voorsprong maar FC Köln wist in de tweede helft 3 keer te scoren in 20 minuten. Benno Schmitz scoorde de eerredder via een penalty maar BVB ging met lege handen naar huis.

Dortmund had de kans om aan de leiding te komen maar blijft na de derde nederlaag van het seizoen steken op een gedeelde derde plaats. Thuis tegen Bayern hoopt Dortmund op zijn minst een puntje te kunnen pakken.

Zet in op ‘Dortmund of X’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Bayern kon maar 4 keer winnen dit seizoen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.68.

Bayern München kon dit seizoen nog maar 4 keer winnen, het team speelde ook 3 keer gelijk en verloor 1 keer in zijn laatste 4 wedstrijden. Die Rekordmeister slaagde er tegen Bayern Leverkusen echter in om deze slechte reeks achter zich te laten met een knappe 4-0 overwinning. Met Leroy Sané, Jamal Musiala, Sadio Mané en Thomas Müller stonden er vier verschillende spelers aan het kanon.

Door deze knappe uitoverwinning springt Bayern naar een gedeelde derde plaats. Beide Bayern en Dortmund hebben 15 punten, 2 minder dan Union Berlin en SC Freiburg. De winnaar van dit duel springt potentieel naar de leidersplaats.

Kan Bayern de goede vorm bevestigen tegen eeuwige rivaal Dortmund? Zet in op ‘Bayern München / Bayern München’ en win 2.55 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X